Yılbaşı alışverişlerinin adresi bu sene de Kent Meydanı AVM oldu

Kent Meydanı AVM yılbaşı alışverişine çıkan Bursalılarla doldu taştı. 31 Aralık günü büyük bir kalabalığa sahne olan AVM yılın ilk günü de ziyaretçilerin tercihi oldu.

Yılbaşı alışverişlerinin adresi bu sene de Kent Meydanı AVM oldu
banner98

Yüzde 50'lere varan indirimlerle yılbaşı alışverişi yapanlar, ayrıca Ki! Kart'larına puanlarını işleterek hem yeni Volvo S60 kampanyasına katılma şansı, hem de hediye kataloğundan sevdikleri ve kendileri için hediyeler seçme fırsatı da buldular.

Sinemadan yemeğe, alışverişten eğlenceye birçok alternatifle Bursalılar böylelikle yeni yılın tadını çıkarmış oldular.

Ki! Kart bu kez Volvo S60 kazandırıyor

Kent Meydanı AVM'nin sadakat kartı Ki! Kart misafirlerine Volvo S60 kazandırıyor. 8 Kasım'da başlayan kampanya dahilinde AVM içerisinde Ki! Kart kullanan ve toplamda 100 TL ve katlarında yaptıkları alışverişlerini -2 Çarşı Katı'nda bulunan kampanya noktasında işletenler, Volvo S60 için çekilişe katılma hakkı kazanacaklar. Ki! Kartlılar ayrıca puanlarıyla katalogdan kendileri ve sevdikleri için hediyeler seçmeye devam edebiliyorlar. Kampanya 8 Mart tarihinde sona erecek ve kazanan Milli Piyango İdaresi'nin hazır bulunduğu bir çekilişle yapılarak, yepyeni Volvo S60 talihliye teslim edilecek.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0