Yıl-mek’ten ‘Altın Bilezik’

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) yıl sonu sergisinde el emeği ve göz nuru eserler görücüye çıktı.Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki sergide konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Meslek edindirme...

Yıl-mek’ten ‘Altın Bilezik’
banner98
Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) yıl sonu sergisinde el emeği ve göz nuru eserler görücüye çıktı.
Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki sergide konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Meslek edindirme kurslarımız sayesinde vatandaşlarımız, mesleki ve sanat anlamında önemli kazanımlar elde ediyor. İlerleyen dönemlerde de yapacağımız yatırımlarla daha da geliştireceğimiz YIL-MEK, Yıldırımlıların koluna altın bilezik takmaya devam edecek” dedi.
İlçe nüfusunun yarsının kadınlardan oluştuğunu hatırlatan Başkan Edebali, “Aile ekonomisine katkıda bulunmak için meslek edinmek isteyen kadınlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Mutlu kadın, mutlu çocuklar, mutlu çocuklar ise aydınlık gelecek demek. Bundan dolayı özellikle kadınlarımıza yönelik kurslarımızı çok önemsiyoruz. İnanıyorum ki istihdama katılan kadınlarımız sayesinde kadın eli değen ilçe ekonomisi daha fazla kalkınacak" ifadelerini kullandı.
YIL-MEK’in örnek çalışmalara imza attığını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Karlık, “Bu sergi aracılığıyla ilçenin kalkınmasında önemli bir rol oynayan kursiyerleri ve desteklerini esirgemeyen Başkan İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ediyorum" dedi.
Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise Yıldırım’da her zamanki gibi güzel işlere imza atıldığını belirterek, “Güzel sanat eserlerini ortaya çıkaran kursiyerleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kursiyerleri sertifikalarını verildi. Başkan Edebali ve davetliler sergiyi gezip eserleri tek tek inceledi.
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0