Yeşilova Mahallesi'ne Meydan

İlçe genelinde mahalleleri park ve meydanlarla donatan Osmangazi Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’ne nefes aldıracak meydan projesinin çalışmalarına başladı.

Yeşilova Mahallesi'ne Meydan
banner98
 Kamulaştırmalarla elde edilen 300 metrekarelik alana yapılacak meydan ile mahalle sakinleri yeni bir alana kavuşacak. Osmangazi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı sayısız meydan ve yeşil alan çalışmalarından biri olarak vatandaşların hizmetine sunulacak meydan projesiyle birlikte Yeşilova Camii’nin dış cephesi de yenilenerek camiye modern bir görünüm kazandırılacak.
Dündar, 10 binayı istimlak edip yıktıklarını, kamulaştırmalar için yaklaşık 2 milyon 500 bin lira bütçe kullandıklarını söyledi. Başkan Dündar, “İlçemizin en büyük sıkıntılarından birisi çarpık ve plansız yapılaşma. Tarihi yapısı ve yoğun göç nedeniyle kentteki çarpık yapılaşma, bizlerin hareket alanını da kısıtlıyor. Genellikle kamulaştırmalar sonucunda elde ettiğimiz alanlara kurduğumuz park ve meydanlar, belki de Bursa’nın değil, Türkiye’nin maliyet olarak en pahalı parkları oluyor. Yeşilova’da yaptığımız kamulaştırmalar sonucu elde ettiğimiz alana vatandaşlarımızın kullanabileceği bir meydan inşa edeceğiz. Osmangazi Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza nefes aldıracak meydanları yapmayı sürdüreceğiz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0