Yeni Yıldırım'a Yeni Mahalle Konağı

Yıldırım Belediyesi, Kazım Karabekir Mahalle Konağı’nı bölge halkına kazandırdı.

Yeni Yıldırım'a Yeni Mahalle Konağı
banner98
 Mahalle konağının açılışına Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Kaymakam Mehmet Aydın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Şükrü Köse, Yıldırım Muhtarlar Birliği Başkanı İsmail Eroğlu, belediye bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Edebali, stratejik bir şekilde hizmetler ürettiklerini belirterek, “Yıldırım’a değer katmak adına önemli hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bu hizmetleri stratejik bir şekilde planlayarak gerçekleştiriyor, ideal şehir hedefine doğru her gün yeni bir adım atıyoruz” dedi.
Kazım Karabekir mahalle sakinlerinin hizmetine sundukları mahalle konağının 250 bin liraya mal olduğunun bilgisini veren Başkan Edebali, “2 kattan oluşan 320 metrekarelik hizmet binamızda hemşehrilerimize hizmet vereceğiz. Mahalle konağımızda muhtarlığımızın yanı sıra çok amaçlı salonlar da mevcut. Bu salonlarımızda hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına göre hizmetler verilecek. Ayrıca binamızda deprem odası da bulunuyor” diye konuştu. Kazım Karabekir Mahallesi’nin birçok mahalle arasında sıkışıp kalmış bir bölge olduğunu ifade eden Başkan Edebali, “Ancak biz hiçbir mahallemizi unutmadığımız gibi Kazım Karabekir Mahallemizi de unutmuyor, Yıldırım’ın her noktasına hizmet taşımaya devam ediyoruz. Kazım Karabekir Mahallemizdeki imar ve ruhsat sorunlarını en kısa sürede çözerek, mahallemizi ekonomik anlamda da kalkındıracağız” şeklinde konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN BÜYÜK HAMLE

Mart ayı içerisinde kentsel dönüşüm için büyük bir hamlenin başlayacağını açıklayan Başkan Edebali, “Potansiyeli olan ama bunu tam anlamıyla yansıtamayan bir ilçeye sahibiz. Yıldırım’ın gerçek gücünü göstermek için kentsel dönüşüm büyük bir önem arz ediyor. Bu bağlamda bu ay içerisinde kentsel dönüşüm için büyük bir hamle yapacağız. Yıldırım’a çağ atlatacak dönüşüm projemizi ilçemizin birçok noktasında gerçekleştirmeye başlayacağız” ifadelerini kullandı. 11 aylık hizmet döneminde birçok projeyi hayata geçirdiklerinin de altını çizen Başkan Edebali, “Vaat ettiğimiz 100 projenin 35’ini tamamladık. Ayrıca bu projeler dışında da projelerimizi halkımızla buluşturduk. Bu yıl çok büyük ve prestijli projeler için düğmeye basıyoruz. 2017 ve 2018 yıllarında inşallah o projelerimizi de hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.
Yıldırım’a önemli hizmetlerin çok kısa sürede kazandırıldığına işaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ise, “Başkanımız İsmail Hakkı Edebali beklentilerin de üzerine çıkarak önemli başarılara imza attı. Bizler de hükümet olarak kendisine teşekkür ediyor, desteğimizin süreceğini belirtmek istiyorum. Ayrıca bakanlığımız tarafından Yıldırım’a kazandırılan çöp kamyonunun en kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacağını da müjdelemek istiyorum” diye konuştu.
Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın da, “Önceden belediye hizmetleri imar ve altyapı gibi hizmetleri kapsıyordu; ancak Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali bu hizmetlerin dışında sosyal ve kültürel anlamda da önemli hizmetlere imza atıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde görüşlerini belirtti.
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0