Yeni Yıldırım, Mutlu Ve Sağlıklı Ailelerden Geçiyor

Yıldırım Belediyesi’nin örnek bir sosyal sorumluluk projesi olan Evlilik ve Aile Okulu, mahalle mahalle gezerek vatandaşlara ücretsiz eğitim veriyor.Yıldırım Belediyesi tarafından aile kavramına artı değer katmak ve evliliklerin sağlam temellere...

Yeni Yıldırım, Mutlu Ve Sağlıklı Ailelerden Geçiyor
banner98
Yıldırım Belediyesi’nin örnek bir sosyal sorumluluk projesi olan Evlilik ve Aile Okulu, mahalle mahalle gezerek vatandaşlara ücretsiz eğitim veriyor.
Yıldırım Belediyesi tarafından aile kavramına artı değer katmak ve evliliklerin sağlam temellere dayandırılması amacıyla hayata geçirilen ’Evlilik ve Aile Okulu’, mahallelerde ailelere ücretsiz hizmet vererek örnek bir sosyal proje olmayı sürdürüyor. 2015 Ağustos ayından itibaren mahalle konakları, muhtarlıklar, okullar, dernekler ve kahvehanelerde bölge sakinleriyle buluşan ’Evlilik ve Aile Okulu’; aile içi iletişim, kişisel gelişim, psikolojik danışmanlık ve tıp ve evlilik eğitimleri verdi. 2015 yılı içerisinde Barış Manço Kültür Merkezi’nin yanı sıra 16 mahallede 290 kursiyere ücretsiz eğitim veren okul, kısa bir süre içerisinde ilçe sınırlarında bulunan 69 mahalleye ulaşmayı hedefliyor.
“DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”
Toplumun temel taşı olan aile kavramının güçlü olmasının aynı zamanda mahalle kültürüne de olumlu katkılar sağladığını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bireyler aile içerisinde gördükleri sevgi, saygı, hoşgörü, merhamet ve bir olma duygusu ile toplumu oluşturmada önemli rol oynamaktadır. İdeal şehir Yıldırım hedefi yolunda mutlu aileler kavramı kilit rol oynuyor. Bunu gerçekleştirmek amacıyla ’Evlilik ve Aile Okulu’nu mahallelerimize giderek vatandaşlarımızla buluşturuyoruz" dedi.
Yıldırım’ın aile değerlerine her zamankinden daha fazla bağlı olması gerektiğini de vurgulayan Başkan Edebali, "Sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik değişimlere aile olgusuna zarar vermeden ayak uydurabilen bir toplum olabilirsek Yıldırım’ı geleceğe güvenle taşıyabiliriz" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0