YENİ GÜRLE MAHALLE MECLİSİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın mahalle meclislerinde mahalle sakinleri ile buluşma organizasyonları devam ediyor.

YENİ GÜRLE MAHALLE MECLİSİ
banner98

Başkan Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkan yardımcıları ve Birim Müdürleri’nin katılımı ile Yeni Gürle Mahallesinde mahalle meclisi düzenledi.

YENİ GÜRLE SAKİNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Yeni Gürle’de köy kahvehanesinde düzenlenen Mahalle meclisinde ilk konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, mahalle meclisleri ile ilgili bilgi aktardı. Çağlayan, göreve geldiklerinden bu yana tüm mahalleleri gezerek mahalle meclisleri düzenlediklerini ve vatandaşların ayağına kadar giderek sorunları yerinde tespit etme gayreti içinde olduklarını belirterek, Yeni Gürle Mahallesinde de vatandaşlarımızın gözünden tüm sorunları tespit etmek, tavsiyelerini değerlendirmek için bulunuyoruz dedi. Göreve geldikten sonra Yeni Gürle Mahallesi için bir çok çalışma yürüttüklerini belirterek, son olarak mahalle giriş yolunun sıcak asfaltla kaplanmasını da gerçekleştirdik. Onun öncesinde parke çalışmaları ve çocuk parkları ile Yeni Gürle mahallesinin ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık dedi. Çağlayan, bu yıl içinde ise özellikle arazi yollarının düzenlenmesi ve ihtiyaç olan tüm noktalarda çalışmalar yapılmasını planlıyoruz diye konuştu. Daha sonra söz alan Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, belediye başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür ederek, hükümet olarak, Büyükşehir Belediyesi olarak ve Orhangazi Belediyesi olarak şehir merkezimizdeki mahallelerimizde hangi hizmetler varsa dış mahallelerimize de aynı hizmetleri taşımak için uğraş veriyoruz dedi.

VATANDAŞLAR SÖZ ALIP TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ

Mahalle Meclisinin son bölümünde ise Yeni Gürle Mahallesi sakinlerini dinleyen Çağlayan, onlardan gelen sorun ve talepleri değerlendirdi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0