Veteriner Hekimlerde Zafer Sağlam'ın

Üç listenin yarıştığı Bursa Veteriner Hekimler Odası kongresinde 2 yıl görev yapacak organlar belirlendi. Sinan Sağlam başkanlığındaki Değişim ve Gelişim Grubu, genel kuruldan bir kez daha güvenoyu almayı başardı.

Veteriner Hekimlerde Zafer Sağlam'ın
banner98
 Bursa Veterinerler Odası’nın hafta sonu yapılan olağan kongresinde Sinan Sağlam başkanlığındaki Değişim ve Gelişim Grubu’nun listesi seçimi tam kadro kazandı. Üç listenin yarıştığı kongrede, 5 kişilik yönetim kurulunun tümü Sağlam’ın listesinden oluşurken, diğer iki listeden yönetime girmeyi başaran olmadı.
BAOB (Bursa Akademik Odalar Birliği) Yerleşkesi’nde yapılan kongrede yönetimin faaliyet ve denetim raporları ile tahmini gelir gider bütçesi görüşüldü. Cumartesi günü yapılan genel kurulda, 2 yılı başkan yardımcısı, 6 yılı başkan olmak üzere 8 yıldır oda yönetiminde bulunan Başkan Sinan Sağlam’ın slayt gösterimi eşliğinde anlattığı çalışma raporu oy çokluğu ile kabul edilirken, pazar günü yönetim organları için üyeler sandık başına gitti. 757 üyeli derneğin kongresine ilgi yüksek oldu.
Kongrede Değişim ve Gelişim Gurubu adına Başkan Sinan Sağlam’ın yanı sıra Hizmet ve Paylaşım Gurubu adına Dr. Mürsel Büyükçoban ve Birlik Grubu adına da Prof. Dr. Faruk Balcı liste çıkardılar. 437 üyenin oy kullandığı seçimler çarşaf liste yöntemiyle gerçekleştirilirken, Değişim ve Gelişim Grubu yönetimi tulum çıkartarak seçimi kazanmayı başardı.
Seçimde görevdeki başkan Sinan Sağlam 242 oyla en çok oyu alan isim olurken, listesindeki Gıda Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Harun Seçkin 224, Dr. Aysel Gürel 211, Prof. Prof. Dr. Bahri Yıldız 219 ve Dr. Mine Yakışık 218 oy alarak yönetim kuruluna seçildiler. Değişim ve Gelişim Grubu’nun listesi, yedek üyeler, denetim kurulu asil ve yedek üyeleri, konsey asil ve yedek üyeleri ile Haysiyet Kurulu asil ve yedek üyeliklerinde de listesi delinmedi.
BVHO Başkanı Sinan Sağlam, kendisini ve ekibini bir kez daha göreve getiren genel kurula teşekkür etti. Son derece demokratik bir seçim yapıldığını, oda üyelerinin sağduyulu ve seviyeli davrandığını belirten Sağlam, “Seçim geride kaldı. Bu seçimin kaybedeni yok. Kazananı da Bursa Veteriner Hekimler Odası’nın bütün üyeleridir. Odamıza yakışan bir kongre yaptık. Tüm üyelerimizi yürekten kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0