VEKİL GÖZGEÇ’DEN KADIN KOLLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın toplantısına katılarak 24 Haziran seçimleri sırasındaki çalışmaları nedeniyle teşekkürlerini iletti.

VEKİL GÖZGEÇ’DEN KADIN KOLLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
banner98

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Gözgeç, “AK Parti Kadın Kollarımız, ülke genelindeki 4 milyonu aşan üyesi ile dünyanın en büyük sivil toplum örgütlerindendir. Başka partilerin ana kademelerinin yapamadığı kongreleri bizim sadece kadın kollarımız yapıyor. Bursa İl Kadın Kollarımız da özellikle seçim döneminde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan yoğun bir çalışma yapmışlardır. Seçim sonrası teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. İnşallah bundan sonra da kadın kollarımız ve tüm teşkilatımız ile birlikte önemli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Yaklaşmakta olan yerel seçimlere de aynı titizlikle hazırlandıklarını söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Emine Yavuz Gözgeç, Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu’nun şahsında bütün kadın kolları üyelerine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0