banner101

“Vefanın Adresi Yıldırım'dır“

Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı; “AK Parti için bir dakika da olsa emek veren hiç kimseyi unutmayız. Bizim için en önemli vazife vefalı olmaktır ve Yıldırım vefanın merkezidir” dedi.

“Vefanın Adresi Yıldırım'dır“
 AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Ahde Vefa – Eski İlçe Başkanları ile Buluşmalar’ isimli toplantılar serisi son başkan Necmi Akosman’ın da katılımı ile tamamlanmış oldu. İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı önderliğinde yürütülen ‘Ahde Vefa Buluşmaları’ kapsamında ilçe binasında ağırlanan eski dönem ilçe başkanları ile buluşmalar toplantının sonuncusu önceki akşam gerçekleştirildi. Toplantıya katılan son konuk eski ilçe başkanı Necmi Akosman oldu.


“HERKESE AYNI HASSASİYETİ GÖSTERECEĞİZ”

Toplantıların çok özel bir amaç taşıdığına işaret eden AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, partiye emeği geçen herkesi dinlemek ve bilgilerinden faydalanmak amacıyla başlattıkları projenin ilk ayağını tamamladıklarını vurguladı. Yazıcı; “Yıldırım, vefanın adresidir. Biz bu partiye bir dakikada bir yılda on yılda olsa emek veren hiç kimseyi unutmadık, unutmayız. Hepsine tek tek teşekkür ediyoruz. Onları buralarda ağırlayarak bilgilerinden istifade etmeye çalışıyoruz. Bize emek veren herkesten helallik istedik. İyi laflar söyleyenler de oldu, kötü konuşanlar da oldu. Ancak ne olursa olsun bizler herkese iyi niyetle elimizi uzattık. Bu projemizi de sadece ilçe başkanlarımız için değil, bizlere emek veren herkes için yürütmeye devam edeceğiz. Şimdilik projenin ilk ayağını tamamlamış olduk. İnşallah önümüzdeki dönemlerde vefa üzerine yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


“ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİME ODAKLANMALIYIZ”

Önceki dönem ilçe başkanlarından olan Necmi Akosman ise siyasetçinin kaynağının insan olduğuna işaret ederek, teşkilat üyelerinin çalışkan ve dürüst partililerden oluşturulması gerektiğinin altını çizdi. Teşkilatta çalışanların birbirini sevmesi ve destek vermesi gerektiğini kaydeden Necmi Akosman, “Yıldırım İlçe Teşkilatı’na baktığımız zaman birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini görüyoruz. Seçimlerde alınan rekor oy oranları ve başarılı çalışmalar bizlerin göğsünü kabartmaya devam ediyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Aynı birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimlere odaklanmamız gerekiyor. 2015 seçimleri yine çok zor bir çalışma dönemi gerektiriyor. Hepinize kolaylıklar diliyorum. İnşallah yine başarılı sonuçlar alacağınıza inanıyorum. Elimden gelen desteği de her zaman vermeye hazır olduğumu bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0