Vali Karaloğlu'ndan Nilüfer'e Tam Destek

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, şehre değer katacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Vali Karaloğlu'ndan Nilüfer'e Tam Destek
banner98
  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, şehre değer katacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduğunu söyledi. 
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç ve çok sayıda idare amiriyle birlikte Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye çalışmaları hakkında Başkan Mustafa Bozbey’den bilgi alan Vali Karaloğlu, “Nilüfer Bursa’nın gülümseyen ve parlayan yıldızı. Başkanımızı ve ekibini çalışmalarından dolayı kutluyorum. Hepimiz Bursa’ya ve halka hizmet için varız. Belediyemize şehrin yararına yapacağı çalışmalarda her zaman destek vermeye hazırız. Bursa’yı ve Nilüfer’i el birliğiyle daha ileri taşımak hepimizin görevidir” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey ise, FSM Bulvarı’ndaki hastane alanının meydan ihtiyacını gidereceğini kaydederek, “Burada altı otopark, üzeri meydan olarak proje üretebilirsek, bölgenin en temel ihtiyacını karşılamış oluruz. Bu konuda defalarca ilgili mercilere talebimizi ilettik. Bu konuda sizlerin desteğini istiyoruz. Ayrıca bazı mahallelerde okul bahçelerine spor salonu yapmak için proje ürettik. Okul saatlerinde öğrenciler, geri kalan zamanda da bölge insanı yararlansın istedik. Ancak ilgili kurum bazı konularda bize gereken kolaylığı sağlamadı” diye konuştu.
Bunun üzerine Vali Karaloğlu, “Halkımızda kent meydanı bilinci, yok ama şehrimizin meydanlara ihtiyacı var. Bursa sürekli gelişen bir şehir. Kalabalık nüfusun sürekli yararlanacağı meydanlar şehrin her köşesinde olmalı. Nilüfer’in devlet hastanesine ihtiyacı var. Bu konuda ilgili müdürlüğümüz bir çalışma yapsın ve Nilüfer’deki meydan ile hastane sorununu çözelim” diye konuştu.
Vali Karaloğlu daha sonra hastane alanı hakkında Sağlık Müdürü Özcan Akan ve okul bahçelerine spor salonu konusunda ise İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici’ye çalışma yapmaları için talimat verdi.
Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0