Uludağ İçecek’e Üç Effie Birden

Uludağ İçecek, 10. Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’ndan Uludağ Meyvelim ile Gümüş, Uludağ Frutti Extra ve Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi ile Bronz olmak üzere toplam 3 ödülle döndü.

Uludağ İçecek’e Üç Effie Birden
banner98
 

Uludağ İçecek şirket tarihinde ilk kez kozmetik, güzellik ve kişisel bakım kategorisinde ödül kazandı.


Türkiye’nin yerli sermayeli en büyük ve en köklü içecek şirketi Uludağ İçecek, reklam ve pazarlama sektörünün en prestijli ödülü sayılan ve bu yıl 10.’su düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nda 3 ödüle layık görüldü. Şirket; Uludağ Meyvelim, Uludağ Frutti Extra ve Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi için gerçekleştirdiği iletişim çalışmalarıyla bir gümüş, iki bronz olmak üzere toplam 3 ödül kazandı.

Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi’nin ilk kampanyası “Uludağ’dan Cildinize Doğal Bir Armağan” ise Kozmetik-Güzellik Ürünleri ve Kişisel Bakım Ürünleri kategorisinde Bronz Effie almaya hak kazandı. Uludağ İçecek’in inovatif adımları sonucunda ortaya çıkan ve içecek kategorisi dışındaki ilk ürünü olan Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi’nin doğal ve zengin mineralli yapısına vurgu yapan çalışmalarda, doğallığıyla tanınan ünlü top model Tülin Şahin yer alıyordu. Böylece Uludağ İçecek 100 yılı aşan şirket tarihinde ilk kez kozmetik, güzellik ve kişisel bakım kategorisinde ödül kazanmış oldu.

Meyveli içecek kategorisinde ürün inovasyonu ile öne çıkan ve Türkiye’nin sevilen lezzetlerinden olan Uludağ Meyvelim, iki yeni çeşidini tanıtmak için hazırlanan reklam filmiyle içecek kategorisinde Gümüş Effie kazandı. “Akıp Giden Lezzet” sloganıyla tüketicilerin beğenisine sunulan çalışmalarda, ünlü şarkıcı Gökçe rol alıyordu.

“Tarifsiz Lezzet” sloganıyla geçtiğimiz yıl tüketicilerin karşısına çıkan ve eğlenceli bir dille ürünün zengin mineralli yapısı, meyve suyu içeriği ve farklı çeşitlerini anlatan Uludağ Frutti Extra “Tarifsiz Lezzet” reklam filmi İçecek kategorisinde Bronz Effie’ye layık görüldü.


Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0