Uludağ Doğal Maden Suyu İftar Sofralarına Sağlık Katıyor

Günlerin daha uzun ve sıcak olmaya başladığı bahar aylarına denk gelen Ramazan ayında, oruç süresinin uzunluğuyla birlikte vücut fonksiyonları için önem taşıyan sıvı ve mineral kaybı da artıyor.

Uludağ Doğal Maden Suyu İftar Sofralarına Sağlık Katıyor
banner98


Uludağ’da Çaybaşı Köyü’nde kaynağında şişelenen ve Uludağ İçecek titizliğiyle tüketicilere sunulan Uludağ Doğal Maden Suyu, zengin mineralli içeriği ve dengeli yapısı ile sıvı kaybını önlemek için iftar sofralarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.


Özellikle sıcak bahar günlerine denk gelen Ramazan’da vücudumuzun kaybettiği sıvı ve mineralleri, iftar ve sahur arasındaki sınırlı sürede hızlı bir şekilde yerine koyabilmek sağlık açısından büyük önem taşıyor. Uzmanlar tüm dokuları belirli miktarlarda su içeren vücudumuzun; besinlerin sindirimi, emilimi ve taşınması, eklemlerin kayganlığının sağlanması, atık maddelerin vücuttan atılması ve vücut ısısının düzenlenebilmesi gibi fonksiyonlarını doğru bir şekilde yerine getirebilmesi için sıvı alımına ihtiyaç duyduğunun altını çiziyor. Mineraller bakımından zengin Uludağ Doğal Maden Suyu bu noktada en ideal seçenekler arasında yerini alıyor.

Uludağ Doğal Maden Suyu terle sıvı ve elektrolit kaybının artış gösterdiği yaz aylarında, kalsiyum, magnezyum, bikarbonat gibi önemli bir çok mineralle vücudu destekliyor. Sıvı kaybından kaynaklanan halsizlik ve bitkinliğe karşı her dönemde tavsiye edilen doğal maden suyu, Ramazan ayı boyunca iftar sofralarının da vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0