banner101

Ulaşılabilir Belediye Yıldırım

Belediye ile vatandaş arasındaki mesafeyi kısaltarak, vatandaşların taleplerini ilgili birimlere ulaştırmak adına 7 gün 24 saat aralıksız hizmet veren ‘Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi’ kısa sürede sorunların çözümünü sağlıyor.

Ulaşılabilir Belediye Yıldırım
 Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi’ kısa sürede sorunların çözümünü sağlıyor. 
Modern belediyecilik anlayışı çerçevesinde kaliteli ve profesyonel hizmetin Yıldırımlılara sunulduğu 444 16 02 numaralı Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi’nde, vatandaşların istek, öneri ve şikayetleri, belediye hizmetleri ile ilgili tüm bilgiler, adres ve kişi bilgileri alınarak ilgili müdürlüklere elektronik ortamda yönlendiriliyor ve en kısa sürede geri dönüş yapılarak sonuçlar Yıldırımlılarla paylaşılıyor. 2015’in geride kalan 11 ayı boyunca vatandaşlardan gelen 3 bin 810 elektronik posta ve 10 bin 867 çağrıyı cevaplayan Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi’ne gelen telefonlar, kayıt altına alınarak gerekli işlemler kısa sürede yapılıyor. Talep, öneri ve şikayetler, ilgili müdürlüklere bildirildikten sonra vatandaşlara geri dönüş yapılarak konu ile ilgili bilgilendirme sağlanıyor.

"ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞ MEMNUNİYETİ"
Yıldırımlılara daha kaliteli hizmet sunmak için teknolojinin tüm imkanlarından yararlandıklarını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Amacımız hizmeti vatandaşın ayağına kadar götürebilmek ve onları memnun edebilmek. Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yönetiyoruz. İnsanlarımız, belediyemize Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım siteleri, web sayfamız ve ‘Çek Gönder’ hizmetimiz üzerinden ulaşabilirler. Vatandaşlarımızdan gelen bütün talepler kısa süre içeresinde ilgili birime aktarılarak sorunların çözümü takip ediliyor ve geri dönüş yapılarak konu hakkında bilgi veriliyor. Hep vurguladığımız gibi, Yıldırımlılar ilçenin sakini değil sahibi. Dolayısı ile onların memnuniyeti bizim temel önceliğimiz” diye konuştu. 
Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi, temizlik, asfalt bakım ve onarımı, gürültü kirliliği, vergi borcu sorgulama, rayiç bedeli, imar durumu öğrenme, sokak hayvanları ve cenaze defin gibi konularda vatandaşların istek ve taleplerini kayıt ediyor. Öte yandan Yıldırımlılar, e-devlet sitesi üzerinden sunulan arsa rayiç değerleri, beyan bilgileri sorgulama, borç bilgileri sorgulama, sicil bilgileri sorgulama ve tahsilat bilgileri sorgulama hizmetlerine belediyeye uğramadan erişilebiliyor.
Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0