Türk Yıldızları Mudanya'da gösteri yapacak

Türk Hava Kuvvetlerine bağlı Türk Yıldızları gösteri filosu, Mudanya mütarekesinin imzalanmasının 92. yıl dönümü dolayısıyla Bursa’nın Mudanya ilçesinde gösteri yapacak.

Türk Yıldızları Mudanya'da gösteri yapacak
banner98
 Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ve Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot Yarbay Zeki Koltukoğlu, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay ve yetkililer, 11 Ekim’de yapılacak gösteri uçuşunu görüşmek üzere bir araya geldi. Çiftçi, 11 Ekim Mudanya mütarekesinin imzalanmasının 92. yıldönümünde Türk Hava Kuvvetleri’nin göz bebeği olan Türk Yıldızlarının ilçede yapacağı gösteriden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Çiftçi, “Resmi kurumlar olarak bize düşen görevi yerine getirip kendilerine yardımcı olacağız” dedi.
Başkan Yardımcısı Mustafa Ay ise, “Türk Yıldızlarının her türlü talebini yerine getirip, Mudanyalılara bir ilki yaşatmanın gururunu yaşayacağız” diye konuştu.
Filo Komutanı Yarbay Koltukoğlu, “11 Ekim’de yapacağımız gösterilerimizle sizleri mutlu edebilirsek en önemlisi budur. Ülkemizde yılda 11 kez yaptığımız bu gösteriler bizim için çok mühim. Şehit kanlarıyla yıkanmış Çanakkale ve Mudanya’da yapılan gösteriler bizim için daha anlamlı olacak. Mudanyalıları, Bursa ve çevre ilçelerimizi gösterimiz mutlaka bekliyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0