Turizmcilerden BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a Ziyaret

Bursa’da faaliyet gösteren turizm ve seyahat acentesi yetkilileri Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ile görüştü.

Turizmcilerden BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a Ziyaret
banner98
 Bursa’da faaliyet gösteren turizm ve seyahat acentesi yetkilileri sorunlarına çözüm bulmak amacıyla BTSO Başkanı İbrahim Burkay ile bir araya geldi. TÜRSAB Güney Marmara BYK Başkanı Mehmet Akkuş ve yöneticilerinin yanı sıra BTSO Turizm Konseyi Başkanı Hasan Eker, Güçlü TÜRSAB Platformu Başkanı Hasan Erdem ve seyahat acentesi yetkilileri katıldı.

Turizm sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Turizm Konseyi, Türsab Güney Marmara BYK öncülüğünde bir dizi turizm toplantılarının yapılmasının doğru olacağını ifade etti. Burkay, “BTSO olarak turizm ve seyahat acentelerimizin yanındayız. Konsey ve komitelerimiz aracılığıyla sorunlarına çözüm olmak için çalışıyoruz. Özellikle turizm ve seyahat acentelerimizin sorunlarına çözüm olacak nitelikte yapacağımız geniş çaplı toplantılarla turizm kenti Bursa’da faaliyet gösteren acentelerimize yönelik somut çözümler üretebiliriz” dedi.

ERDEM’DEN BURKAY’A TEŞEKKÜR

Güçlü TÜRSAB Platformu Başkanı Hasan Erdem, sektörün sorunlarına kulak veren BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a teşekkür etti. Bursa turizm sektörünün en temel yapı taşı olan turizm ve seyahat acentelerinin bir dizi sorunları olduğuna dikkat çeken Erdem, “BTSO öncülüğünde bu sorunlarımıza çözüm bulacağımıza inanıyorum. Tüm kent dinamikleri olarak turizmde toplu işbirliği ve seferberlik gerçekleştirdiğimizde inanıyorum ki Bursa dünya turizminde daha iyi noktaya gelecektir. Bu sürecin en önemli ayağını turizm ve seyahat acenteleri oluşturuyor. Çünkü dünyanın bir çok noktasına giderek turizmci getiren acentelerdir. Bu noktada dünyanın pek çok ülkesine giderek Bursa’yı en iyi şekilde tanıtmak amacıyla gece gündüz demeden çalışan BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay bizi en iyi anlayacak olandır” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0