TÜGVA YILDIRIM İLÇE TEMSİLCİLİĞİ SAHAYA İNDİ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yıldırım İlçe Temsilciliği, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde çeşitli liselerde eğitim gören öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği “GençLig” adlı halı saha turnuvası başladı.

TÜGVA YILDIRIM İLÇE TEMSİLCİLİĞİ SAHAYA İNDİ
banner98
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yıldırım İlçe Temsilciliği, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldırım Belediye’sinin katkılarıyla 20 lisede gerçekleştirilen turnuva keyifli dakikalara sahne oluyor. Gençlerin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada ,galip gelen takım baklavayı kapıyor.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan TÜGVA Yıldırım İlçe Temsilcisi Bünyamin Özçetin; “TÜGVA Yıldırım ailesi olarak liseli genç kardeşlerimiz için böyle bir proje düşündük ve gerçekleştirdik .Yıldırım gençliği olarak, liseli kardeşlerimize güzel bir turnuva yakışır, adı da Genel Merkezimizin projesi olan GençLig olur dedik ve bunu yoğun bir katılımla gerçekleştirdik .Turnuvaya katılan tüm liselerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mustafa Sevinç Hocamıza ve Yıldırım Belediye Başkanımız Sn. İsmail Hakkı Edebali Beyefendiye azimli ve iradeli çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2018, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0