Trafik Levhaları Vatandaşın Kafasını Yarıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Trafik ve Ulaşım Daire Başkanlığı’nın yol güzergahlarına koyduğu işaret levhaları, baş hizasından alçak seviyede konulunca yaralanmalara sebep oluyor.Özellikle çocukların görmesi için 1 metre 50 santim...

Trafik Levhaları Vatandaşın Kafasını Yarıyor
banner98
Bursa Büyükşehir Belediyesi Trafik ve Ulaşım Daire Başkanlığı’nın yol güzergahlarına koyduğu işaret levhaları, baş hizasından alçak seviyede konulunca yaralanmalara sebep oluyor.
Özellikle çocukların görmesi için 1 metre 50 santim seviyesinde konulan yaya geçidi levhaları, yetişkin vatandaşlar için risk teşkil ediyor. Tophane Semtinde Garnizon Komutanlığı önünde konulan yaya geçidi levhası alçak olduğu için bazı vatandaşların başından yaralanmalara sebep oluyor. Yol güzergahlarında elektrik direği gibi etrafında koruyucu unsur olan yerlerde, özellikle çocuklarında görebilmesi için trafik levhaları 1.5 metre boyunda dikiliyor. Bu durum dikkat etmeyen vatandaşların başını levhalara vurmasına sebep oluyor.
Şehadet Camii karşısındaki yaya geçidi levhasına, dolmuştan indikten sonra fark etmeyerek çarpan bir şahsın başı yarıldı. Vatandaşlar levhaların en az 2 metre yüksekliğinde olmasını istiyorlar.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2015, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0