Torun'un Aday Adaylığı Somali'de Sevinçle Karşılandı

Somali’nin önemli haber portallarından Goobjoog News, Dr. Cemalettin Kani Torun’un AK Parti’den Bursa milletvekili aday adaylığını duyurdu.

Torun'un Aday Adaylığı Somali'de Sevinçle Karşılandı
banner98
 Haberde, Dr. C. Kani Torun’un büyükelçiliği sırasında Somali’nin başkenti Mogadişu’da kalıcı bir diplomatik yerleşim kurduğu ve Türkiye’nin yaklaşımını takdir görecek hale getirdiği belirtildi. Haberde, Dr. Torun’un; çok sayıda ücretsiz burs, okul yapımı, belli başlı yolların tamiratı, hastane restorasyonu gibi pek çok konuda Türkiye tarafından sağlanan insani yardımı başarıyla koordine ettiği ifade edildi.
AK Parti Bursa milletvekili aday adayı Dr. Cemalettin Kani Torun, Bursa Tabipler Odası Başkanı Dr. Ertuğrul Aydın'ı da ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye’nin sağlık politikaları ve hastanelerde yaşanan sıkıntılar hakkında fikir görüş alışverişinde bulunuldu. Dr. Ertuğrul Aydın, sağlık politikalarından azami verim alınabilmesi için görüşlerini aktarırken, Dr. Cemalettin Kani Torun, , çözüme yönelik yapılabilecek her düzenlemede meslek odalarının yanında olacağını ifade etti.
Aydın, mesleğin itibarının muhafazası için “iyi hekimlere”, iyi hekimlerin yetişmesi için de “sağlıktaki meseleleri bilen” politika yapıcılara ihtiyaç olduğunu söyledi.
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0