banner101

Torun:"Terörün Kökünü Kazıyacağız"

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, terör örgütlerinin sonunu kazıyıncaya kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Torun:
 AK Parti Bursa İl Başkanlığı Gündem Toplantısında konuşan Cemalettin Torun, PKK ve her türlü terör örgütünün sonunu kazıyıncaya kadar mücadelelerinin devam edeceklerini belirtti. İl başkanlığında gerçekleştirilen gündem toplantısına AK Parti Bursa milletvekilleri ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ile parti üyeleri katıldı. 
Son günlerde yaşanan menfur saldırıları kınadığını ve şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet dileyen Torun, "Son günlerde PKK’nın ve diğer uzantılarının bu süreci baltalama girişimleri ile beraber Türkiye’yi tehdit eden pervasızca davranışları üzerine devletimiz gerekli adımları attı. Baktığımızda PKK’nın yuvalandığı ve Türkiye’yi çevreleyen kamplarını bombalaması devam ediyor ve devam edecektir. PKK ve onun uzantısı HDP’nin bu konuda oynayıcı taktiklerine hiçbir zaman kapılmayacağız. PKK ve terör örgütlerinin sonu kazınıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz. Birileri Türkiye’yi teröristlere yardım eden bir konuma getirmeye çalışıyor. Ama hiçbir zaman Türkiye terörizmin yanında olmamıştır, olmayacaktır. Terörizmin ırkı, dini ve milleti yoktur. Terör her zaman için terördür. Cana kast eden her şeyin karşısındayız. Birileri iki yüzlü tavırlarını gösterebilir. Ama AK Parti olarak asla böyle olmayacağız“ diye konuştu.
Koalisyon çalışmalarına da değinen Torun, milletin kararına her zaman saygı duyduklarını ve yaşanan sürecin ardından ortaya çıkacak kararda da genel merkezin her zaman olduğu gibi destekçileri olacaklarını vurguladı. Torun, şunları söyledi:
“Genel seçimlerin ardından milletimizin iradesi ile dört partili bir parlamento oluştu. Bizler milletimizin verdiği her karara saygı duyuyoruz. Yeter ki kararı milletimiz versin. Bu konuda Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu seçimlerden sonra milletvekillerimizle, il başkanlarımızla, MYK'mızla istişareler yaptı. Şu aşamada heyetler arasında görüşmeler yapılıyor. Dün Cumhuriyet Halk Partisi ile son görüşmeler yapıldı. Bizim temennimiz hükümetin bir an önce kurulmasının sağlanmasıdır. Bizler AK Parti olarak bu yolda elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapacağız. Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok. Şu anda sanki ülkenin başında zayıf bir irade var görüntüsü oluşturulmaya ve bir kaos ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Ama bunda da yanıldılar çünkü hükümetimiz son ana kadar görevinin başında olacaktır. Koalisyon çabalarının ardından bir sonuç çıkmaz ve karar yine halkımızın iradesine bırakılırsa bizler her zaman olduğu gibi olası bir seçime hazırlıklı olacağız. Çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Bizler yarın seçim olacakmış gibi her zaman hazırlıklı olan bir partiyiz. Bizler her zaman halkımızla iç içe olan bir partiyiz. Her fırsatta halkımızla bir araya geliyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren ilçe danışmalarımız başlayacak ve ay sonunda, bir tarih değişikliği olmazsa 29 Ağustos’ta Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla il danışma meclisimizi gerçekleştireceğiz.”
Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2015, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0