Torun'dan 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Karacabey ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Torun'dan 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
banner98
 Torun, yeni Türkiye yolunda atılacak adımlarda kongreler sonucu oluşan yeni ilçe yönetimlerine büyük işler düştüğünü söyledi. 
İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Karacabey ilçe teşkilatını ziyaret etti. Torun, “Karacabey’de son yıllarda teşkilatımız içindeki uyum ve belediyemizle koordineli çalışmalar sayesinde güzel hizmetler yapılıyor. Halkımızın gözünde siyasi partilerin kendileri içindeki uyum çok önemli. İlçe teşkilatımız, belediyemiz, il teşkilatımız ve milletvekillerimiz arasındaki uyumun sağlanması konusunda başta ilçe başkanımız olmak üzere bütün arkadaşlarımız büyük gayret gösterdi. Bu hem önemli bir motivasyon kaynağı oluyor, hem de halkımızın gözünde çok iyi bir intiba bırakıyor. Biz gücümüzü bu uyumumuzdan alıyoruz” dedi.
Karacabey’de son yıllarda birlik ve beraberliğin getirdiği başarılı sonuçlara imza atıldığını belirten Torun, “Ben inanıyorum ki bu yeni kadromuz partimizi 2015 genel seçimlerinde en güzel şekilde temsil edecektir ve Türkiye’nin önüne koyduğu büyük hedeflerde mihenk taşlarını oluşturacaktır. 2015 seçimleri Türkiye’nin demokrasi çıtasını yükseltmesi ve vesayet rejimi yanlılarının iyice güçten düşmesi açısından çok mühim. Burada milletimizin bize vereceği destek çok önemli. İnşallah bu çalışmalar neticesinde ben inanıyorum ki hem Bursa’da, hem de Karacabey’de çok güzel neticeler alacağız. Halkımıza verdiğimiz yeni anayasa sözümüzü tutma şansını yakalayacağız” şeklinde konuştu.
Konuşmasının sonunda yeni ilçe yönetimini oluşturan isimleri kutlayan Torun, şunları söyledi:
“Siyaset yapmak çok zordur, fedakarlık ister. Biz bu işi milletimize hizmet için yapıyoruz, gelecek nesillerimiz için yapıyoruz. Bugün her yönüyle gelişen bir ülkede yaşıyorsak bu AK Parti’ye hizmet vermiş kardeşlerimizin sayesinde oluyor. Bizler de durmadan gelecek nesillerimize daha iyi bir Türkiye bırakmak için çalışacağız. Biz bu yola gönüllü olarak baş koyduk ve gece gündüz demeden mücadelemizi sürdüreceğiz ve ülkemizin büyük hedefleri yolunda durmadan çalışacağız.”
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0