Torun'a Romanlardan Coşkulu Karşılama

AK Parti Bursa 3. sıra milletvekili adayı Dr. Cemalettin Kani Torun, Mustafakemalpaşa'yı ziyaret etti. Roman vatandaşlar Torun'a büyük ilgi gösterdi.

Torun'a Romanlardan Coşkulu Karşılama
banner98
 Seçim çalışması dolayısıyla Mustafakemalpaşa’da yoğun bir gün geçiren Dr. Cemalettin Kani Torun, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti İlçe Başkanı Saadettin Akkoyunlu ve partililerle birlikte mahalle, dernek, oda ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlardan seçim öncesi destek isteyen Torun, Mustafakemalpaşa'nın refah seviyesini arttıracak her projenin takipçisi olacağını söyledi.
Basın temsilcileriyle Öğretmenevi'ndeki akşam yemeğinde bir araya gelen Torun, başkanlık sistemini anlatırken, devletin bürokratik yapısının bu yolla çözüme kavuşarak, işleyişinin hızlanacağını, vatandaşın haklarının daha güçlü bir şekilde korunacağını belirtti. Torun; " Modern ve gelişen Türkiye’nin ihtiyaçları doğrultusunda çok daha özgür, demokratik ve şeffaf bir anayasa hazırlanacak. Yeni anayasamızın temel felsefesi, bireyin özgürlüğü ve korunması olan, yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığını sağlamaya yönelik kurumsal güvenceleri içeren ve aynı zamanda da siyasi sistemin işleyişindeki belirsizlikleri ortadan kaldırmak olacak.
Milletvekili Adayı Dr. Cemalettin Kani Torun, Mustafakemalpaşa ziyaretinde son olarak Dere ve Yeni Dere Mahallesi'nde Roman vatandaşlarla buluştu. Torun, mahalle girişinde arabasından inerek, faytona bindi. Havai fişek gösterileri eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılanan Kani Torun, buradaki konuşmasında seçimlerdeki hedeflerinin 400 milletvekili olduğunu dile getirdi.
7 Haziran'da şer odaklarının püskürtüleceğini söyleyen AK Parti Adayı Torun, geçmiş dönemde çıkan iskan yasalarında ayrımcılığa uğrayan Romanların, AK Parti hükümetleri döneminde büyük çaplı iyileştirmeler yaşadığını ve bunun süreceğini sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0