Torun'a 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri Sürüyor

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’a, ’Hayırlı olsun’ ziyaretler sürüyor. Bursa Milletvekili İsmet Su, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve ilçe yöneticileri ile birlikte Torun’a hayırlı olsun dedi.

Torun'a 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri Sürüyor
banner98
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’a, ’Hayırlı olsun’ ziyaretler sürüyor. Bursa Milletvekili İsmet Su, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve ilçe yöneticileri ile birlikte Torun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’a teşkilat üyeleri, sivil toplum kuruluşları, farklı kurum ve kuruluşlardan ziyaretler sürüyor. Bursa Milletvekili İsmet Su, Yenişehir ilçe Başkanı Adnan Kamıl ve ilçe yöneticileri ile Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Torun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Milletvekili İsmet Su, 10 Ocak’ta gerçekleşen il kongresinin ardından yeniden göreve gelen Cemalettin Torun ve yeni oluşan yönetim kuruluna başarılar diledi. Milletvekili Su, tüm teşkilatlar olarak her zaman olduğu gibi 2015 Genel Seçimleri’ne de ara vermeden başladıklarını ve sürekli halkın arasında sahalarda olduklarını anlattı.
AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl ise Yenişehir teşkilatı olarak genel seçimlerde başarının gelmesi için ellerinden gelen her türlü çabayı göstereceklerini belirtirken Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de ilçelerinde ve Bursa genelinde başarının sağlanıp, halka gerekli hizmetlerin verilebilmesi için durmadan çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ise, konuşmasına birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine vurgu yaparak başladı. Başkan Torun, "Kongrelerimizi tamamladık ve partimizi Bursa’da genel seçimlere taşıyacak kadroları belirledik. Kongrelerimizi örnek olacak şekilde kardeşçe tamamladık. Bu birlikteliğimizin devamını seçimlere hazırlık sürecimizde de gösterip, gerekli başarıyı hep birlikte yakalayacağımıza inanıyorum. Bizler dinamik bir partinin üyeleriyiz. Bizim için içinde bulunduğumuz her süreç çok önemli. Bu bilinçle durmadan çalışıyoruz. Şimdi ise önümüzdeki seçimler, yeni Türkiye hayalimizin kapısını aralaması ve halkımıza verdiğimiz yeni anayasa sözümüzü tutabilmemiz için çok önemli. İnşallah halkımızda desteği ile yeni anayasamızı halkımıza hediye edip, ülkemizi yıllarca çok çektiği vesayet rejimlerinden kurtarıp, her alanda refahın sağlanması önümüzde hiçbir engel bırakmayacağız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2015, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0