TİYATRO KEYFİ BURHANİYE’YE TAŞINDI

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU, YAZA DAMGASINI VURAN OYUNU ‘ÇEMBERİMDE GÜL OYA’ İLE BALIKESİR BURHANİYE’DE İZLEYİCİ İLE BULUŞTU.

TİYATRO KEYFİ BURHANİYE’YE TAŞINDI
banner98
 BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaza damgasını vuran oyunu ‘Çemberimde Gül Oya’ ile Balıkesir Burhaniye’de izleyici ile buluştu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında, yaz boyunca en güzel oyunlarıyla kentin tüm ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bursa’da yaza damgasını vuran Şehir Tiyatrosu, eğlenceli oyunlarından ‘Çemberimde Gül Oya’ ile ‘28. Burhaniye - Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanatçısı Kazım Güçlü tarafından kurgulanan ve yönetilen oyun, seyirciyi de içine alan eğlenceli temsille sahnelendi. Köy seyirlik oyunlarından ‘Çeşme Başı’, ‘Ana Kız Atışması’, ‘Kasap’ ve ‘Sınır Taşı’ oyunları, gündelik hayatta karşılaşılan gariplikleri hiciv yoluyla aktaran oyuna, sevilen türküler de renk kattı.
Keyifli oyunu, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Türk tiyatrosunun değerli hocaları Prof.Dr. Özdemir Nutku ve Prof.Dr. Hülya Nutlu ile Örenli sanatseverler beğeniyle izledi.
Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0