Tenis Federasyonu'ndan Dündar'a Teşekkür

Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Vekili Cengiz Durmuş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Durmuş, tenis sporuna yapmış olduğu desteklerden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.

Tenis Federasyonu'ndan Dündar'a Teşekkür
banner98
 Ziyarette konuşan Başkan Dündar, “Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi’nde yer alan 1 açık ve 2 kapalı kort ile tenis sporunun daha geniş kitlelere yayılmasını sağladık. Tesisimiz de 8 Yaş Osmangazi Kış Kupası ve 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası olmak üzere iki önemli organizasyona ev sahipliği yaptık. Tenisi lüks bir spor olmaktan çıkarmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Vekili ve aynı zamanda federasyon başkan adayı Cengiz Durmuş, tenis sporuna yapmış olduğu desteklerden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti. Durmuş, “Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi, tenis sporunun geleceği adına çok önemli. Tenis sporu için yapmış olduğunuz yatırımlardan ve sporcularımıza, antrenörlerimize ve de organizasyonlarda bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere çok teşekkür ederiz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0