banner102

Tarafsız Gazeteciler Derneğinden (TGD) Bursa Valisi Sn İzzettin Küçük’e hoş geldin ziyareti

Tarafsız Gazeteciler Derneği 13.01.2017 Cuma günü öğle saatlerinden önce Bursa Valisi Sn İzzettin Küçük’e “Hoş geldiniz, hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Tarafsız Gazeteciler Derneğinden (TGD) Bursa Valisi Sn İzzettin Küçük’e hoş geldin ziyareti
 Dernek Yönetim Kurulu olarak yapılan ziyaret, Atatürk caddesinde bulunan tarihi Valilik Konağında gerçekleşti.

Valimizin dernek yönetimine gösterdiği nazik karşılamada kendilerine günün anısına kaydedilmek adına hoş geldiniz çiçeği takdim edildi.

Sayın Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün  Tarihi valilik konağında kabul ettiği ziyaret sırasında sıcak bir ortam oluştu.

Vali bey’in Bursa’yı kısa sürede çok sevdiği, hemen her konuda sorunlara vakıf olduğu ve bölgesel gelişme konusunda önemli gelişme projelerine açık ve uygulayıcı bir yöneticilik anlayışına sahip olduğu kendini gösterdi.

Sıcak sohbet konuları demli çaylar içilirken devam etti.

Dernek başkanımız Sayın Necmi İnce, Bursa’nın genel sorunları ve çözümleriyle ilgili görüşlerini iletti.

Sayın İnce, Tarafsız Gazeteciler Derneği adına, 15 Temmuz 2016 günü yaşanan Fethullah Gülen terör örgütünün yarattığı şok darbe ortamının Bursa ölçeğinde, sayın valimizin duruma nasıl hakim olduğunu, gerek Emniyet Müdürlüğü ve gerekse Jandarma Alay Komutanlığı işbirliğinde demokratik devletimizin çıkarlarının gerektirdiği vatansever davranışlarla terör örgütünü nasıl bertaraf ettiğini hatırlatarak, demokrasi adına teşekkür etti.

Sayın İnce, Bursa’da diğer basın meslek örgütlerinin yarattığı (Günlük ve haftalık gazeteler ayrımcılığını yaratan basın meslek örgütleri) mesleki ayrımcılık yaklaşımlarını ortaya koyarak yaşanan handikapları ve çözüm yollarını dile getirdi.

Vali İzzettin Küçük, sohbetin içeriğine yönelik mesajları aldığını ve Bursa için, Türkiye Cumhuriyeti için her zaman ve her koşulda gereken en doğru ve yararlı yaklaşımlarda bulunacağını, toplumsal kalkınma sürecini yaşarken, her türlü problemleri çözeceğini belirtti.

Sayın Valimiz, Bursa’nın bir teknoparka ihtiyacı olduğunu ve bu gelişmeyle ilgili olarak yakında önemli çalışmalar göreceğimizi, sürecin tamamlanması sonrasında 25 milyar dolarlık bir ihracat potansiyeli oluşacağını belirtti.

Basında ayrımcı tavırların olmayacağını, olmaması gerektiğini belirten sayın Valimiz, sıcak ve samimi bir sohbet sürecinde, derneğimizle her zaman bir araya gelmek istediğini, gerektiğinde mülki yönetim olarak görüşlerini her zaman paylaşmak istediklerini söyleyerek 10 Ocak çalışan gazeteciler günümüzü de kutladı.

Dernek Yönetim Kurulu başkanımız sayın Necmi İnce’nin de sayın valimiz nezdinde 10 Ocak İdareciler gününü kutlamasıyla Dernek ziyareti oldukça verimli ve samimi ortamda geçti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2017, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0