banner101

Tanker Dolum Alanlarının İnşasına Başlandı

Orhangazi Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, talepler doğrultusunda başlatılan çalışmalarla tanker dolum tesislerinin inşaatına başladı.

Tanker Dolum Alanlarının İnşasına Başlandı
 Mahallelerin talep ve beklentilerini dinleyerek çeşitli çalışmalar yapan Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, mahallelerin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan tanker dolum alanları ile ilgili çalışmasına başladı. Talep doğrultusunda başlatılan çalışmalarda Narlıca Mahallesinde tanker dolum tesislerinin inşaatının temeli atıldı. Zeytincilik ve çiftçilikle uğraşan mahallelerde vatandaşların tanker dolum ve tanker temizliği alanı ihtiyacının olduğunu belirten muhtarlar, belediyenin yapacağı bu çalışmalarla büyük bir eksiği gidermiş olacağını söyledi.
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü yeni yılla birlikte kuruldu. Kurulduğu dönemden bu yana hem eğitim çalışmaları hem de envanter ve ön etüd çalışmaları yürüttü. Şimdi ise belediye olarak çiftçimiz ve tarıma yönelik yapacağımız çalışmalara başlıyoruz. Tüm mahallelerin en önemli taleplerinden birisi tanker dolum alanlarıydı. Bu konuda her mahallede belirlenen noktalara tanker dolum alanlarını hazırlıyoruz. Bu çalışmalarımız önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de devam edecek" dedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0