TACİR ALIM MERKEZİ GÜN SAYIYOR

Tacir Mahallesi Baba Dere mevkiinde yapımına başlanan Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezinde ki çalışmaları yerinde inceleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın çalışmalarda sona yaklaşıldığını bildirdi.

TACİR ALIM MERKEZİ GÜN SAYIYOR
banner98
 İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırım ve Tacir Mahalle Muhtarı Fikret Ölçer ile birlikte Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezinde ki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Sargın Cuma namazı öncesinde de Tacirli vatandaşlar ile bir araya geldi.

İznik Belediyesi’nin Kırsal Kalkınma Projeleri kapsamında inşa ettiği alım merkezleri Kaynarca, Şerefiye, Mahmudiye ve Çakırca mahallerinin ardından Tacir Mahallesinde de yapılıyor.

Merkez ve taşra mahallelere yaptıkları hizmetlerle Kırsal Kalkınmaya önem verdiklerini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın "Tacir Mahallemiz Baba Dere Mevkii 453 nolu parselde yapımına başladığımız Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezinde ki çalışmalarda sona yaklaştık. Çalışmaların bitmesinin ardından alanda yapılacak çevre düzenlemesinden sonra alım merkezi hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Çiftçilerimiz ve üreticilerimiz ilk mahsullerini burada değerlendirecek. Üreticilerimizi, çiftçilerimizi ve tüccarlarımızı Tacir Mahallesi Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezinde buluşturacağız. Tacir mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Yüce Rabbim çiftçilerimizin ürünlerine bol ve bereketli kazançlar versin" dedi.

Tacir Mahalle Muhtarı Fikret Ölçer ise çalışmalardan dolayı Başkan Sargın ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0