Suriyeli yetim çocuklar BUSKİ'yi ziyaret etti

ihtiyaç sahibi yetim çocuklar ve aileleri ile suriye’deki iç savaşta yetim kalan çocukların eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 2014’te kurulan kalbi selim eğitim kültür ve yardımlaşma derneği, suriyeli yetim çocuklar ile birlikte buski genel müdürü güngör gülenç'i ziyaret etti.

Suriyeli yetim çocuklar BUSKİ'yi ziyaret etti
banner98

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla Bursa’nın geleceğine damgasını vurmaya aday projelere imza atan BUSKİ Genel Müdürlüğü, kamu kurumu olmanın verdiği sosyal sorumluluk bilinciyle sosyal farkındalık oluşturan etkinliklerle de adından söz ettiriyor.

Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman İPEKÇİOĞULLARI, ihtiyaç sahibi yetim çocuklar ve aileleri ile Suriye’deki iç savaşta yetim kalan çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 2014’te Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni kurduklarını ifade etti.

BUSKİ Genel Müdürü Güngör GÜLENÇ'e desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman İPEKÇİOĞULLARI, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

BUSKİ Genel Müdürü Güngör GÜLENÇ de Kalbi Selim Derneği’nin örnek çalışmalara imza attığını vurguladı. Dernek çalışmalarına katkıda bulunanlara teşekkür eden GÜLENÇ, BUSKİ Genel Müdürlüğü olarak desteklerine sonuna kadar devam edeceklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda BUSKİ Genel Müdürü Güngör GÜLENÇ dernekte eğitim gören yetim çocuklara kırtasiye malzemelerinden oluşan BUSKİ çantası hediye etti

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0