Sektörün Kalbi Vişne'de Atıyor

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bebe ve Çocuk Konfeksiyonu Sektörünün başkenti haline gelen Vişne Ticaret Bölgesindeki esnafı ziyaret etti.

Sektörün Kalbi Vişne'de Atıyor
banner98
 Vali İzzettin Küçük;"Bildiğiniz gibi İlimizde bir hafta önce Bebe ve Çocuk Konfeksiyonu sektörüyle alakalı gerçekleştirilen Junioshow Fuarı ciddi bir başarıya imza atı.

Vişne Ticaret Bölgesi, Bebe ve Çocuk Konfeksiyonu sektöründe Türkiye'nin yüzde 80'nin ihtiyacını karşılamakla kalmıyor aynı zamanda yaptığı üretimin yüzde 40'nı da yurt dışına ihraç ediyor. Bu gün bu başarı grafiğinde imzası olan, alın teri olan arkadaşlarımızı esnafımızı yerlerinde ziyaret etmek istedik.

İç piyasanın yüzde 80'nin ihtiyacını tek bir bölgeden karşılamak büyük bir başarı.Bu başarının kahramanları aynı zamanda bu işin en önemli noktası moda tasarım alanında da belirleyici bir rol üstleniyorlar. Bölge esnafımızın geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen fuarda kaydedilen başarı çıtasını daha da üst seviyelere çıkarma gayretlerini yerinde gördük.Onlarla iftihar ediyoruz.Temmuz ayında gerçekleştirilecek fuarda da esnafımızın başarılarının devam etmesini temenni ediyorum."dedi.


Vali İzzettin Küçük‘ün gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalayise; “Sayın Valimizin öncülüğünde şehrimize değer kazandırmak için çalışıyoruz. Bursa’mız için, Ülkemiz için yürüdüğümüz bu yolda desteklerini bizlerden esirgemeyen Valimize tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum, ziyaretleri ile bizleri onurlandırdılar."dedi.


Vişne Caddesi üzerindeki iş yerlerini de ziyaret eden Vali İzzettin Küçük,esnafa hayırlı ve bol kazanç dileklerini iletti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0