Şaypa’nın 58’nci şubesi Yıldırım’da açıldı…

Şaypa’nın Yıldırım’daki Davutdede Şubesi hizmete girdi… Şaypa Ticari Operasyonlar Koordinatörü Bülent Mertyürek: Gündemimizde yeni zincir marketleri bünyemize katmak var…

Şaypa’nın 58’nci şubesi Yıldırım’da açıldı…
banner98
 Yaptığı yatırımlarla ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Bursa’nın perakende lideri Şaypa Alışveriş Merkezleri, inorganik satınalma yaparak bünyesine kattığı Kervan Market’in Yıldırım Kurtuluş Caddesi üzerindeki şubesini hizmete açarak, şube sayısında 58 rakamına ulaştı.

Şaypa Alışveriş Merkezleri’nin inorganik satınalma ile bünyesine kattığı Kervan Market’in Kurtuluş Caddesi üzerindeki şubesini hizmete açtı.

Açılışta konuşan Şaypa Ticari Operasyonlar Koordinatörü Bülent Mertyürek, “Bursa Yıldırım ilçesinde önemli bir noktada hizmet eden Kervan Market’i bünyemize katarak 58 şubeye ulaştık ve bugün bu şubemizin açılışını hep birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi.

---Gündemde yeni marketler var---

Yeni açılan her şubeyle Şaypa’nın hizmet ağını daha da genişlettiklerini söyleyen Mertyürek, “Organik büyümenin yanında inorganik satın almalar da yaparak büyüme hedeflerimize doğru ilerliyoruz. İnorganik satınalma yapmak için halen görüştüğümüz market zincirleri var. Bu zincirleri de önümüzdeki günlerde bünyemize katacağız” diye konuştu.

---58 şubede 2 bin 300 çalışan---

Bülent Mertyürek, Şaypa’nın bünyesine yeni katılan mağazayla birlikte toplam 58 şubeye ulaştıklarını ve Şaypa’nın 55 bin m2’lik satış alanında müşterilerine hizmet etmenin haklı gururunu yaşamakta olduğunu ifade etti. Mertyürek, Şaypa’nın 58 şubesinde toplamda 2 bin 300 çalışanlarının olduğunu dile getirdi.

---Yıldırım’a ve Bursa’ya hayırlı olsun---

Mertyürek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şaypa’nın rekabet edilemeyen gücünü ve hizmet kalitesini mevcutlara ek olarak yeni açacağımız mağazalarımız ile birlikte o bölgelerdeki vatandaşlarımıza da ulaştıracağız. Tüm Şaypa ailesine ve Bursa halkına hayırlı olsun.”

Bülent Mertyürek’in açılış konuşmasının ardından mağaza dualar eşliğinde hizmete açıldı.

---A’dan Z’ye Şaypa kalitesi---

500 metrekarelik bir alana sahip olan Şaypa’nın Kurtuluş Caddesi üzerindeki yeni şubesinde, 15 çalışan istihdam edilecek. Yeni şube de, diğer şubeler gibi dizayn edildi.

Güney Marmara Bölgesi’nde perakende alışverişin iddialı markası Şaypa’yı tercih eden müşteriler mağazada unlu mamul, şarküteri ve sebze meyve reyonları gibi alanlarda “Hem Cana Yakın Hem Cebe” sloganının karşılığını A’dan Z’ye kadar hissedecek.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0