Sarıalan'da Hummalı Çalışma

Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ'a yapılan sosyal tesislerde hummalı çalışmalar sürüyor.

Sarıalan'da Hummalı Çalışma
banner98
 AK Parti Bursa Milletvekili M. Kemal Şerbetçioğlu ile birlikte tesislerde incelemelerde bulunan Başkan Dündar, tesislerin Uludağ’a çok büyük bir artı değer katacağını söyledi. 
Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’a kazandırılacak tesislerin iki farklı konseptte hizmet vereceğini belirten Dündar, “Kafeterya ve restoran olarak hizmet vermesini planladığımız tesisimizdeki çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Uludağ’a gelen misafirlerimize kafeterya olarak hizmet verecek tesisimizdeki çalışmalar önemli ölçüde tamamlandı. Restoran olarak hizmet verecek binanın da kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Kısa süre sonra hizmete açmayı planladığımız tesislerimizdeki çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Tamamlandığında, vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte yaz kış faydalanabilecekleri tesisler, Uludağ’a çok büyük bir artı değer katacak” diye konuştu.
AK Parti Bursa Milletvekili M. Kemal Şerbetçioğlu, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı inceleme gezisinde, restoran olarak hizmet vermesi planlanan tesisin zemin artı iki asma kattan oluşacağını söyleyen Başkan Dündar, “Bodrum katında idari büro, malzemelerin konulacağı depo gibi bölümler yer alacak. Yaklaşık 500 metrekarelik alana sahip restoranımızda, şömine ile birlikte bir de kara fırınımız bulunacak. 300 metrekarenin üzerinde terası bulunan tesisimizde, misafirlerimizin yemekten sonra çay kahve keyfi yapabilecekleri iki de asma kat yer alıyor” dedi.
Milletvekili M. Kemal Şerbetçioğlu da, Osmangazi Belediyesi’ni böyle bir çalışmaya imza attığı için kutladı. Şerbetçioğlu, “Uludağ, sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezi. Böylesine önemli bir merkezde, yıllardır atıl vaziyette duran tesisleri yeniden Uludağ’a kazandırdığı için, başkanımız Mustafa Dündar’ı tebrik ederim” dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0