Şampiyondan Alkışlanacak Hareket

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından düzenlenen milli takım seçmelerinde birincilik elde eden İnegöllü kuaför Mehmet Ali Denel, firma çalışanları ile birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında İnegöl Belediyesi Huzurevi sakinlerini ücretsiz tıraş etti.

Şampiyondan Alkışlanacak Hareket
banner98
 İnegöl Belediyesi Huzurevi'nde gerçekleştirilen etkinlikte M&S Erkek Kuaförü personellerinden oluşan 7 kişilik ekip, huzurevi sakin olan 38 yaşlı vatandaşı saç sakal tıraş ederek bayrama hazırladılar. Bayram tıraşını Türkiye şampiyonu İnegöllü kuaföre olan huzurevi sakinlerinin memnuniyeti de dikkatlerden kaçmadı.
Personeli ile birlikte huzurevi sakinlerini bayrama hazırlayan Türkiye Şampiyonu İnegöllü erkek kuaförü Mehmet Ali Denel, hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesiyle ilgili yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: 
"Yaklaşan bayram nedeniyle işlerimiz yoğunlaşmaya başladı. Bayram mesaimize huzurevinden başlamak istedik. Buradaki büyüklerimizi unutmamalıyız. Özellikle Türkiye şampiyonu olduktan sonra bu tarz sosyal sorumluluk projelerini daha fazla önemsiyor ve projelerde yer almaya çalışıyorum. Ekip arkadaşlarımla birlikte ödülümüze layık olmaya çalışıyoruz. Sahip olmak değil layık olmak diyoruz. Meslektaşlarımı da bu sorumluluğa davet ediyorum. Büyüklerimizi unutmayalım. Ramazan'ın bereketini inşallah her manada yaşar ve hissederiz. 38 kişiyi tıraş edeceğiz. Kendi işyerimizdeki ekip arkadaşlarımızla birlikte 7 kişi buradayız. Bu tarz etkinlikleri diğer özel günlerde de gerçekleştirmek istiyoruz. Babalar Günü’nde bu etkinliği yapmak istemiştik ama bayram geldiği için 1 hafta sonraya erteledik. Onların Babalar Günü'nü de kutluyoruz. Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum."
Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0