“Şampiyon Olmak İstiyoruz“

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü Göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan İnegölspor’da çalışmalar sürüyor.

“Şampiyon Olmak İstiyoruz“
banner98
 Teknik Direktör Şaban Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında, İnegölspor’un PTT 1. Ligi hak ettiğini söyledi. Yıldırım, “Göztepe sezona iddialı bir bütçeyle ve iddialı başlayan bir takım. Dolayısıyla da bu grubun final niteliği taşıyan maçlarından bir tanesini oynayacağız. Biliyorsunuz bizim grupta sezona şampiyonluk isteğiyle başlayan takım sayısı bir hayli fazla. Bunlardan bir tanesi aslında Ankaragücü’ydü. Fakat tahmin ediyorum bir takım zorluklar yaşadılar. Geçen hafta onlarla çok zorlu bir oyun oynadık ve çok şükür kazandık. Çok zor geçen bir maçtı. Şimdi Göztepe’yle oynayacağız. Göztepe malum çok iddialı bir takım. İstekleri birincilik olan bir takım. Bizim de öyle. Zor bir deplasman olduğu ortada zaten. Seyircisiz oynamak bizim için bir avantaj. Göztepe takımına, seyircisi çok önemli bir artı sağlıyor. Biz hazırlıklarımızı bugünde yaptıktan sonra yarın bir yolculuğumuz olacak. Ondan sonra kampa gireceğiz” dedi.
Takımda çok ciddi sakatlıklar olmadığını, Alişan’ın hafif bir sakatlığının bulunduğunu bildiren Yıldırım, “Ona bugün tekrar bakacağız. Onun dışında ciddi bir sakatlık yok ve cezalımızda yok. Biliyorsunuz Cihan’da cezasını tamamladı. Bu maçta görev alabilecek” dedi.
Tecrübeli teknik adam, “Bizim sezon başından beri söylediğimiz şey; aslında bizim motivasyonumuz, şampiyonluk istiyoruz, PTT 1. Lige çıkmak istiyoruz. Defalarca tekrar ettim, İnegöl şehrinin, İnegölspor Kulübü'nün bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Biz oyuncularımıza defalarca bunu tekrar ediyoruz. Tabii bizim için bu istek ve bu hedef bizim zaten motivasyonumuz oluyor. Yaptığımız transferlerin yeterli olduğunu düşünüyoruz. Takımımızın belli bir yeterliliğe sahip olduğunu görüyoruz. Bazı bölgelerde adet olarak eksikliğimiz vardı. Özellikle santrafor bölgesinde. Devre arasında Ersel kardeşimiz aramıza katıldı. Ara transferde kadromuza kattığımız Cihan’da hem tecrübesiyle hem de oyun kalitesiyle bize katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Bunun yanında tabi kazandığımızı düşündüğümüz gençlerimiz var. Onlarda çok önemli katkı sağlıyorlar. Takımımızın geniş kadrosu içerisinde gerektiğinde ilk 11 oynatabileceğimiz bir şekilde bize bir katkıları var. Mesela Mahmut’ta onlardan bir tanesidir. Onun dışında takım olarak her geçen gün daha iyi hale geleceğimizi düşünüyoruz. Hakikaten bundan sonraki haftalar daha çetin geçecektir. Buna her şekilde hazır olduğumuzu veya olacağımızı söyleyebilirim. Onunla ilgili herhangi bir endişemiz yok.”
Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0