banner102

Sağlık Çalışanlarının Gözü Yıpranma Payında

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül, sağlık çalışanlarının yıpranma payı almasıyla ilgili Sağlık-Sen Genel Merkezi'nin bakanlıklar nezdinde görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Sağlık Çalışanlarının Gözü Yıpranma Payında
 Gemlik ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Sağlık-Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül, ilçedeki sağlık alanında yaşanan gelişmeler ve sendikal faaliyetler hakkında bilgi aldı. Sağlık çalışanlarının yıpranma payının ne zaman hayata geçeceği yönündeki sorulara cevap veren Yünkül, sağlık çalışanlarının yıpranma payı almasıyla ilgili Sağlık-Sen Genel Merkezi'nin bakanlıklar nezdinde görüşmelerinin devam ettirdiğini belirtti. Yünkül, sağlık çalışanlarına yıpranma payı talebinin Sağlık-Sen aracılığı ile dile getirilip, bu mücadelenin her zeminde ısrarla takip edildiğini, yıpranma payıyla ilgili çalışmanın tamamlanmasının ardından meclise geleceğini ifade etti.
450 bin kişiyi ilgilendiren bu konuda Çalışma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve üniversitelerden akademisyenlerin de olduğu bir çalıştayla hangi sağlık çalışanına ne kadar yıpranma payı verilmesi gerektiğinin titiz bir şekilde değerlendirildiğini kaydeden Yünkül, bu çalışmanın torba yasa veya kanun teklifi olarak meclise getirileceğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0