Recep Altepe,Orucunu alemdarlı vatandaşlarla birlikte açtı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Alemdar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, “Türkiye büyümeye, Bursa da gelişmeye devam edecek” dedi.

Recep Altepe,Orucunu alemdarlı vatandaşlarla birlikte açtı
banner98
 Ramazan ayında her iftar farklı bir ilçe ve mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Alemdar Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Hayırsever Halit Bulum’un Alemdar sakinleri için verdiği iftara katılan Başkan Altepe, Ramazan ayının bereketine ve önemine dikkati çekti. Bursa’ya hizmetin kendisi için onur olduğunu söyleyen Altepe, “Alemdar Mahallesi’nde Ramazan’a yakışır bir sofrada toplandık. Dostların buluştuğu, samimi sofraları seviyoruz. Ramazan ayına yakışan bu buluşmada Alemdarlı hemşehrilerimizle bir arada olmak büyük mutluluk. Alemdar’da ne yapılması gerekiyorsa Büyükşehir Belediyesi olarak yanınızdayız” diye konuştu.
Ramazan ayının dostlukları pekiştirdiğini anlatan Altepe, “Bursa olarak Ramazan’ı en güzel şekilde yaşıyoruz. Kentin her köşesinde ayrı bir program bambaşka bir heyecan var. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Ne kadar şükretsek az. Bursa’da güzellikleri yaşıyoruz, bu güzellikler daha da artacak. Kardeşlik ortamı geliştikçe, birlik ve beraberliğimiz arttıkça yapamayacağımız şey yok. Yeter ki Bursa’nın, Türkiye’nin gücü devam etsin” şeklinde konuştu.
Son 10 yılda Türkiye’nin çok güzel yerlere geldiğini ve daha da ilerleyeceğine inandığını ifade eden Başkan Altepe, “Türkiye büyümeye, Bursa da gelişmeye devam edecek. Düşündüğümüz en güzel projeleri uygulamaya devam edeceğiz” dedi.
Vatandaşlar da Altepe ile birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne duydukları güvene dikkati çekti.
Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2015, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0