Rafet Kahraman’da Renkli Mezunlar Buluşması

Bursa Özel Rafet Kahraman Okulları, mezunlar buluşması ile eski dostlukları tazeledi.Bursa’nın köklü eğitim kurumlarından Nilüfer Eğitim Kurumlarına bağlı Rafet Kahraman Okulları mezunları bir araya geldi. Nilüfer Eğitim Kurumları Mezun...

Rafet Kahraman’da Renkli Mezunlar Buluşması
banner98
Bursa Özel Rafet Kahraman Okulları, mezunlar buluşması ile eski dostlukları tazeledi.
Bursa’nın köklü eğitim kurumlarından Nilüfer Eğitim Kurumlarına bağlı Rafet Kahraman Okulları mezunları bir araya geldi. Nilüfer Eğitim Kurumları Mezun Derneği (NİLDER) öncülüğündeki buluşmada çeşitli eğlenceler düzenlendi. Saz heyetinin türküler söylediği buluşma renkli görüntülere sahne oldu.
NİLDER bünyesinde görev yapan Rafet Kahraman Okulları mezun sorumlusu Yasemin Bahar, “Bizim öğrencilerimizle aile gibi bir ortamımız var. Bu birlikteliğimizi her sene 30 Ağustos’ta pekiştirmiş oluyoruz. Eski ve yeni öğretmen, öğrencilerimizle bu mezun yemeğinde dostluklarımızı tazeliyoruz. Vefa okulumuz için çok önemli bir kavram. Mezunlarımız okula destek olmaya, diğer öğrencilere kariyer yönüyle ve kişisel gelişimleriyle ilgili yönlendirmelere devam ediyorlar” dedi.
Rafet Kahraman Okulları mezunlarından Ayşe Şura Tat ise, “Okulumu şimdiden özlemeye başladım. Okulum hem eğitim, hem karakter manasında bana çok şey kattı. Burada geçirdiğim 4 yılı unutamıyorum. İdaremiz, öğretmenlerimiz her şekilde bize yardımcı olmaya çalıştılar. Bu okulda olmak bizler için bir şanstı” dedi.
Özel Rafet Kahraman Liseleri Müdürü Fethi Yumşak, “Öğrencilerimiz bizler için çok kıymetlidir. Onların başarılı olmaları için gece gündüz demeden çalışan öğretmenlerimize şükran borçluyuz. Öğrencilerimiz de bu emekleri boşa çıkarmayarak büyük başarılar elde ettiler. Bu başarılarla birlikte yalnızca aileleri değil bizleri de gururlandırdılar. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum” diye konuştu.
Mezunlar buluşması başarılı öğrencilere plaket takdimi, geleneksel pasta kesimi ve balon uçurmayla sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0