banner102

'Pette Yollarda' çocuk tiyatrosu 24 Şubat'ta Kent Meydanı AVM'de

PTT Bilgi Teknolojileri tarafından hazırlanan "Pette Yollarda" çocuk tiyatrosu 24 Şubat Pazar günü Kent Meydanı AVM'de çocuklarla buluşacak. Çocuklara PTT'nin tarihi ve yaptığı çalışmaların anlatıldığı oyun Bursalı çocuklarla ücretsiz olarak buluşacak.

'Pette Yollarda' çocuk tiyatrosu 24 Şubat'ta Kent Meydanı AVM'de

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve PTT Genel Müdürlüğü desteğiyle PTT Bilgi Teknolojileri tarafından hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu'nun "Pette Yollarda" oyunu -2 Çarşı Katı'nda iki seansta çocuklarla buluşacak. 

Elif Temuçin tarafından yazılan ve Hakan Polacanlı tarafından yönetilen oyunda, PTT'nin maskot karakteri "Pette" ve oyuncu Kerem Eser rol alıyor.

Oyunla, Türkiye'nin en köklü kurumlarından olan PTT'nin çalışmaları eğlenceli şekilde çocuklara aktarılıyor.

Oyunun, renkli bir hikaye eşliğinde çouklarla buluştuğunu belirten yönetmen  Polacanlı, şunları kaydetti:

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, PTT Genel Müdürlüğü ve PTT Bilgi Teknolojilerinin desteğiyle bu proje hayata geçti. Oyunumuz için yaklaşık bir buçuk aylık bir hazırlık sürecimiz oldu. bOyunumuz temel konusu arkadaşlık. Bunun üzerinden PTT'nin işlevi ve yaptıkları, geçmişi tiyatronun güzelliğiyle çocuklara anlatılıyor. Oyunu izleyen çocuklar PTT hakkında bilgiler edinerek oyundan ayrılıyor."

81 ilde seyirciyle buluşacak tiyatro oyunu 50 bin seyirciye ulaşmayı hedefliyor.,

Pette Çocuk Tiyatrosu 14.00 ve 16.00 seanslarında küçük izleyicilerle buluşaca

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0