banner102

Panayır-Yunuseli arasına modern düzenleme

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Panayır Kavşağı-Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik yolda projelendirilen genişletme ve köprü düzenleme çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

Panayır-Yunuseli arasına modern düzenleme
 Başkan Altepe, ulaşıma nefes aldıracak Panayır Kavşağı Yunuseli arasındaki yol imalat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın ulaşılabilir bir kent olması yolundaki çalışmaları hızla sürdüğünü anlatan Altepe, “Bu konuda özellikle merkez Osmangazi ile diğer ilçelerin direkt bağlantısını sağlayacak, şehir içi trafiğe çözüm olacak alternatif yolları artırmaya devam ediyoruz” dedi.
Onlardan birinin de şu anda inşaat çalışmaları başlayan Panayır Kavşağı ile Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik yol olduğunu kaydeden Başkan Altepe, “Bu ve diğer bağlantı yollarıyla birlikte Bursa’mızda ilçeler arası ulaşımı kolaylaştıracak birbirinden güzel alternatif güzergahlar oluşacak” diye konuştu.
Başkan Altepe, yeni yolun 4 şeritli 2 yol olarak planlandığını ve kısa zaman sonra çalışmaların tamamlanmasını öngördüklerini belirtti. Eski yolun 2 şeritli tek yol olarak planlandığını, yeni düzenlemelerle mevcut potansiyeli 2 katına çıkardıklarını vurgulayan Başkan Altepe, “Aynı zamanda, Panayır Kavşağı ile Yeniceabat arasındaki kanal üzerinde bulunan köprüleri de yeniliyoruz. Bazı köprüleri sil baştan yapıyoruz. İnşallah yapacağımız bu düzenlemelerle birlikte bölge, sürücülere ve insanlara nefes aldıracak bir potansiyele sahip olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0