banner102

Osmanlı ocaklarından Bursa'da '' Osmanlı Tuğraları'' sergisi

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ve Osmanlı Ocakları Genel Merkez yöneticileri, Bursa Osmanlı Ocakları'nın düzenlediği "Osmanlı Tuğraları" sergisinin açılışına katıldı.

Osmanlı ocaklarından Bursa'da '' Osmanlı Tuğraları'' sergisi
 Açılışını Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat'ın yaptığı sergiye, Bursa'nın Yıldırım Kaymakamı Mahmut Aydın, Bursa İl Müftüsü Yardımcısı Mehmet Köktaş, Osmanlı Ocakları Bursa İl Başkanı Fatih Atan, Kadın Kolları Başkanı Özge Paril, Bursa Osmanlı Ocakları Yönetimi ve davetliler katıldı. Ney dinletisinin yapıldığı açılışta konuşan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat, sergideki inceliği ve Osmanlı ruhunu anlattı. Osmanlı'nın tarihe ve sanata ne kadar önem verdiğini söyleyen Canpolat, bugün bunu aynı şekilde yaşayan ve yaşatmaya özen gösteren Bursa Osmanlı Ocakları'na ve hassasiyetlerinden dolayı tüm davetlilere teşekkür etti. 
Osmanlı Ocakları hakkındaki iddialara da değinen Canpolat, "Biz sanatla, hizmetle, milletine dava şuuruyla, Osmanlı ecdadının ruhunu tekrar gün yüzüne çıkarmak için çalışıyoruz. İbrahim'e su taşıyan karınca misali tüm imkanlarımızla o koca ecdadın misyonunu yüklenmişken kalkıp bizleri tam aksine provokasyonlarla, milletimizin zihnini karıştırmaya çalışıldığı, Osmanlı ruhunun tekrar dönmesini ve getirdiği adaleti istemeyen çevreler, medyayı kirli kullananlarla aynı kişilerdir" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0