OSMANGAZİLİLERE ÖDÜL YAĞDI

BURSA-Özel Osmangazi Okulları öğrencileri tarafından düzenlenen ‘Ben Bir Ağaç Olsam’ resim yarışmasının sergisi ve ödül töreni büyük bir coşkuya sahne oldu.

OSMANGAZİLİLERE ÖDÜL YAĞDI
banner98
 Düzenlenen serginin ardından açılış konuşmasını yapan Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Beril İnal Tataç, “Çocukların hayal güçlerini geliştirebilmeyi hedefledik” açıklamasını yaptı. Ardından serginin ödül törenine geçildi.

Özel Osmangazi Okulları Konferans Salonunda gerçekleşen koro ve drama gösterisi ile başlayan ödül töreninde, 1. Kategoride, Lale Bahçesi İlkokulundan Elif Çalgın birinci oldu. Yarışmanın ikincisi Osmangazi Okullarından Berra Nil Şahin olurken yarışmanın üçüncülük ise, İsabet İlkokulundan Ömer Yağız Yalçın’a gitti.

İkinci kategori birincisi Gülbahçe İlkokulundan Sümeyye Yeniocak olurken, ikinci Osmangazi Okullarından Ayşe Ecrin Işık, üçüncü ise yine Osmangazi Okullarından Uraz Konuk oldu.

Üçüncü kategoride ise birinciliğe Osmangazi Okullarından Sena Sarıtaş ulaşırken ikinciliği ise yine Osmangazi Okullarından Saliha Elif Andıç elde etti.

Ödüllerini Lalebahçesi İlkokulu, Gülbahçe İlkokulu ve Osmangazi Okulları Müdürlerinin ellerinden alan öğrenciler mutluluklarını aileleriyle paylaştı. Eserleri sergilenmeye layık görülen 40 öğrencinin sertifikasını Özel Osmangazi Okulları Müdür Yardımcısı Eyüp Taş verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0