Osmangazi'de milli gurur

Son olarak Çin’de düzenlenen Dünya Liseler Arası Atletizm yarışlarında Songül Konak’ın dünya şampiyonluğu ile adından söz ettiren Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı sporcuları, milli takımların da gözdesi oldu.

Osmangazi'de milli gurur
banner98
 Elde ettikleri başarılarla Türkiye’nin gururu olan Osmangazi Belediyespor Atletizm takımı sporcuları, Sırbistan ve Romanya’da düzenlenecek şampiyonalarda Türkiye'yi temsil edecek. 4-5 Temmuz tarihleri arasında Sırbistan’da düzenlenecek olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası'nda mücadele edecek milli takımda yer alan Azime Alan 800 metrede, Akın Özyürek 400 metrede ülkemizi temsil edecek. Yine aynı tarihlerde Romanya’da düzenlenecek olan Gençler Balkan Şampiyonası'na katılan milli takımda yer alan Osmangazi Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı sporcularından Melike Tan disk atmada, Rumeysa Efe çoklu branşlarda, Esra Özgül’de 800 metrede ülkemize temsil edecek.
Atletizm takımında yer alan sporcuların son de-önemde elde ettiği başarıların kendilerini gururlandırdığını söyleyen Başkan Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak, tamamı altyapımızdan amatör ruhla yetişen sporcularımızın elde ettiğimiz bu başarılar, spora ve sporcuya yönelik bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz yatırımların bir meyvesi. Atletizm, Judo, Hentbol, Yüzme, Badminton gibi hem takım, hem de bireysel branşlarda elde edilen başarılar, sistemli çalışmanın bir sonucu. Bu gün, milli takımlarda mücadele eden sporcularımız ülkemizi başarıyla temsil ediyor, hepimizin gurur kaynağı oluyor. Çin’de düzenlenen müsabakalarda dünya şampiyonu olan atletimiz Songül Konak’tan sonra, inşallah bu çocuklarımızda Balkan şampiyonu olarak ülkemize dönecekler. Kendilerini şimdiden tebrik ediyor, müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0