Osmangazi teşkilatı seçime hazır

AK Parti Osmangazi ilçe teşkilatı seçim startını verdi.

Osmangazi teşkilatı seçime hazır
banner98
 Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki toplantı ile 1 Kasım seçimlerine resmi startı verildi. Toplantıya 26. dönem adayları Emine Yavuz Gözgeç, Ahmet Kılıç, İl Başkan Vekili İbrahim Güney, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve Osmangazi teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış ilçe ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, ”Bundan 13 yıl önce yeniden bir medeniyet inşası için ayağa kalkan ve yeni bir yolculuğa çıkan ak kadrolar olarak hepimizin bildiği bir gerçek var ki, o da bizim düsturumuz, biten seçimin hemen ardından çalışmalara başlama gerçeğidir. 7 Haziran seçimlerinin ardından ve aldığımız sonuçlardan çıkardığımız derslerle, çalışmalarımıza kaldığımız yerden ve aynı disiplinle devam ediyoruz” dedi.
1 Kasım seçimlerinin mahiyetinin bir genel seçimden öteye geçtiğini ifade eden Yılmaz, “Hepimiz biliyoruz ki 1 Kasım seçiminin mahiyeti bir genel seçimden öteye geçmiş; bu seçim, Türkiye’nin genel seçimleri olma dışında kaderini belirleyen seçimleri olma özelliği kazanmıştır. Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile partimiz, 1 Kasım akşamı yine iktidar olacak ve 2 Kasım sabahı inşallah ülkemiz yine ve yeniden AK Parti iktidarına ve istikrarına uyanacaktır. Bizim bundan hiç şüphemiz yoktur” diye konuştu.
2 Kasım sabahından itibaren ülkenin yeniden istikrar ve güven ortamına uyanacağına inandıklarını dile getiren Yılmaz, “Bizler 1 Kasım’ın ardından yeniden ülkemize yepyeni ufuklar çizeceğiz, milletimizle 13 yıl boyunca el ele yaptığımız hamleleri daha da ileriye taşıyacağız, kaos ve kriz peşinde olmayanlara fırsat vermeyeceğiz. Engelleri bir bir aşacak ve yeni hedeflere hep birlikte ulaşacağız. Yeniden iktidara geldiğimizde; yeni anayasa ile temel hak ve özgürlükleri güvence altına alacağız. Geleneksel irfan merkezleri ile cem evlerine hukuki statü tanıyacağız, seçilme yaşını 18’e indireceğiz. Bütün emeklilerimizi kuşatacak şekilde yılda bin 200 lira ek zam yapacağız. Asgari ücreti bin 300 lira yapacak ve ayağı yere basan, gerçekleşmesine imkan bulunan diğer seçim vaatlerimizi bir bir gerçekleştireceğiz inşallah” şeklinde konuştu.
Yılmaz, Türkiye’yi hak ettiği geleceğe taşımak adına ilk günkü heyecan, aşk ve istekle yağmur-çamur, gece-gündüz demeden çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini sözlerine ekledi.
OSİS’İN TANITIMI YAPILDI
Yılmaz, yaptığı konuşmanın ardından kısa adı OSİS olan Osmangazi Seçim İşleri Sistemi’nin programa katılanlara tanıttı. Yılmaz, projenin ve sistemin ana hedefinin ilçe teşkilatının Osmangazi’nin 136 mahallesinin seçim çalışmalarına aktif şekilde katılımını sağlamak olduğunu söyledi.
Yılmaz, OSİS ile 7 Haziran seçimlerinin detaylı analizin yapılabileceğini, Osmangazi İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hızlı ve etkili çözüm üretilebileceğini, sandık görevlilerinin daha fazla seçmenle sıcak temasta bulunmasının sağlanabileceğini, ilçe teşkilatının en tepe biriminden en alt birimine kadar organize çalışılmayı sağlayacağını kaydetti.
Seçim startının verildiği toplantıya katılan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de yaptığı konuşmada, OSİS’in çok önemli olduğuna işaret etti. Gözgeç, “OSİS’in başarıya giden yolda önemli bir katkısı olacaktır. Bu sistemi iyi kullanabilmeliyiz” dedi.
Seçim çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini belirten Gözgeç, 1 Kasım seçimlerinin başta Bursa olmak üzere ülkeye hayırlar getirmesini dileyerek sözlerini tamamladı.
AK Parti Bursa İl Başkan Vekili İbrahim Güney de, AK Parti’nin ilk iktidara geldiği yıl olan 2002 yılındaki ruhun önemine işaret etti. 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yapan ve bugüne kadar ülkede hiçbir seçimin normal şartlar altında gerçekleşmediğine dikkat çeken Güney, 1 Kasım seçimlerinin de bu mahiyette bir seçim olduğunu hatırlattı.
Salonda bulunanlara hitap eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, “Zafer bizimdir diyebilmek için çok çalışmalıyız. Bu toplantıların temelinde birlik, dirlik ve kardeşlik yatıyor. Bunu yeniden sağlayacak yegane parti AK Parti’dir. Osmangazi teşkilatının sorumluluğu çok daha farklıdır. Çünkü bizim geçmişten gelen çok önemli misyonlarımız var. Silkinerek, titreyerek yeniden ayağa kalkmalıyız. Gazamız ve zaferimiz şimdiden hayırlı olsun” dedi.
AK Parti kurusu Bursa İl Başkanı Şevket Orhan da, teşkilat mensuplarına, “Bu davaya sımsıkı sarılın. Hainlere fırsat vermeyin. Onlar istedikleri planları yapsınlar. Onlar istedikleri tuzağı kursunlar. Ama unutmasınlar ki bu topraklar sahipsiz değildir”. 1 Kasım seçimlerinde inşallah zafer AK Parti’mizin olacaktır” diye hitap etti.
Seçim çalışmalarının resmi şekilde startının verildiği toplantı, önceki ilçe başkanlarının yaptığı konuşmalarla sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0