OSMANGAZİ OKULLARINDA YAZAR SÖYLEŞİSİ

Özel Osmangazi Okulları, Yazar Öznur Çolakoğlu Cam’ı ağırladı.

OSMANGAZİ OKULLARINDA YAZAR SÖYLEŞİSİ
banner98
 Özel Osmangazi Okulları Özlüce Kampüsünde Eğitici çocuk hikayeleri yazarı olan Öznur Çolakoğlu Cam’ın söyleşisi gerçekleşti. Gerçekleşen söyleşi Özel Osmangazi Okulları öğrencilerinden yoğun ilgi gördü.

Konferans salonunda gerçekleşen söyleşi öncesi Özel Osmangazi Okulları Müdürü Ömür Çolpan, okur yazarlığın önemine vurgu yaparak öğrencilerine şunları aktardı, “Okuyan kişi bilgi hazinesini dolduran kişidir. Okumak kişinin gelişiminde rol oynayan en büyük etkendir. İnanıyorum ki sizlerin arasından da bir gün yazar çıkacak çünkü çok kitap okuduğunuzu biliyorum bu sizin yarın bir gün yazar olduğunuzda kaleminizin ne kadar güçlü olduğunu da belirleyecektir” açıklamasını yaptı.

Yazar Öznur Çolakoğlu,  öğrencilerle olan söyleşisinde ilkokul çağındaki miniklerin soyut kavramlar üzerinden yarattığı kahramanlara vurgu yaparak gerçek hayatta bu tip şeylere yer olmadığını vurguladı. Yazar Öznur Çolakoğlu, söyleşide kısaca şunları kaydetti, “Süper kahraman diye gördüklerimizin gerçek hayatta kahramanlık ile bir ilgisi yok gerçek kahramanlık kas gücü ya da güzel bir görünüm gerektirmez. Aklımızdan geçen güzel ve hayırlı şeyleri vatanımız, ailemiz ve kendimiz için eyleme dökebilmemizdir” şeklinde konuştu.

Yapılan söyleşinin ardından Yazar Öznur Çolakoğlu Cam öğrencilerin okuduğu kendi yazmış olduğu kitapları imzaladı.


Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0