OSMANGAZİ KOLEJİNDEN GEÇMİŞE SAYGI

BURSA – Özel Osmangazi Koleji öğrencileri, Türk büyüklerini unutmadı.

OSMANGAZİ KOLEJİNDEN GEÇMİŞE SAYGI
banner98
 Özel Osmangazi Koleji ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin düzenledikleri ‘Türk Büyükleri Gecesi’yle tarihe adını altın harflerle yazdırmış ünlü Türk büyüklerinin bilinen ve bilinmeyen hikayelerini drama gösterileriyle canlandırdı. Ailelerin büyük ilgi gösterdiği programda, öğrenciler performanslarıyla ailelerinden tam not aldı.

Düzenlenen gecede Türk ve Dünya tarihinde çok önemli yerleri olan Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî, Mimar Sinan ve Mehmet Akif Ersoy’u canlandıran öğrenciler, uzun çalışmalarını bu muhteşem geceyle taçlandırdı.

Düzenlenen tiyatro gösterisinden sonra konuşan Özel Osmangazi Koleji  İlkokul Müdür Yardımcısı Murat Öksüm “Bu harika gösteriyi bizlere sunan tüm öğrencilerime ve öğretmenlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Ecdadını tanımak için uğraşan, tarihe adını altın harflerle adını yazdırmış büyüklerinin hayatlarını öğrenmek için çaba sarf eden bu grupla beraber olduğumuz için ne kadar sevinsek azdır. Öğrencilerimizin tarihlerine bu denli sahip çıkması bizleri gururlandırıyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0