Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar:

Adalet ve Kalkınma Partisi Osmangazi İlçe Kongresine katılan Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, "Yeni Türkiye, yeni Osmangazi, yeni güç, hedef 2023" diye konuştu.Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı...

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar:
banner98
Adalet ve Kalkınma Partisi Osmangazi İlçe Kongresine katılan Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, "Yeni Türkiye, yeni Osmangazi, yeni güç, hedef 2023" diye konuştu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı AK Parti Osmangazi İlçesi 5. Olağan Kongresi, AK Parti Bursa milletvekilleri, İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe belediye başkanları, delegeler ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi. Ali Yılmaz’ın tek aday olduğu kongrede konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, konuşmasına, kuruluşundan bu güne partiye emeği geçen herkese teşekkür ederek başladı.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, cihan imparatorluğu Osmanlının kurucusunun adını taşıyan ilçede görev yapmanın sorumluluk bilinci ile çalıştıklarını belirterek, “Bursa ulu şehir, kurucu şehir. Bizler de çalışmalarımızı kuru şehrin ruhu, felsefesi doğrultusunda yapıyoruz. Yaptığımız hizmetler sadece Osmangazi ile sınırlı kalmıyor, 3 kıtaya birden yayılıyor” dedi.
Osmangazi’deki çalışmalarını kurucu şehir, ulu şehir Bursa’nın ruhuna uygun olarak gerçekleştirdiklerini belirten Dündar, “Bu bilinç ve felsefe ile tarihi ve kültürel mirasımıza sahip çıkıyor, yaptığımız modern projelerle Osmangazi’yi geleceği taşıyoruz” dedi. Yapmış oldukları çalışmalarla vatandaşların teveccühünü kazandıklarını, bu teveccühün bir sonucu olarak Osmangazi’de ikinci kez başkan seçilerek ilçe tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Geçtiğimiz 5 yılda milletimizin emanetine sahip çıktık, milletimizin parasını boşa harcayıp israf yapmadık. Toplam bin 166 projeyi hayata geçirdik. Bunun sonucunda 2014 seçimlerinde oyumuzu artırarak Osmangazi’de 2. Kez başkan seçildik. Mahalle temsilcisinden milletvekiline, bakanına, başbakan yardımcısına kadar uyumlu bir şekilde çalıştık ve başardık. Bu başarıda payı olan tüm dostlarıma, teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni dönemde, “Yeni Türkiye Yolunda Yeni Osmangazi” sloganını geliştirdiklerini ve bu dönem Osmangazi’yi hep birlikte yeniden inşa edeceklerini ifade eden Dündar, “Vizyon olarak insan, şehir ve demokrasi dedik. İnsan dedik, çocuk dünyası ile çocuklarımıza, bilgi evleri, adrenalin park ile gençlerimize, rehberlik merkezi ile ailelerimize, kaliteli yaşam merkezi ile hasta ve yaşlılarımıza, yönelik projeler geliştirdik. Şehir dedik, Osmangazi gösteri merkezi, atletizm salonu, endemik park, tarihi Bursa evleri ve park projeleri geliştirdik. Kendi kültürümüz ve mimarimiz ile hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm Projeleri hazırladık. Demokrasi dedik, STK’larla, kent konseyi ile, mahalle temsilcilerimizle, sorunların tespiti ve çözüm önerisiyle yönetime katılımlarını sağlamayı amaçladık. Yaptığımız bu çalışmalarla hedefimiz, vatandaşın memnuniyeti ve bizlere olan teveccühünün artarak devam etmesi. Bu yolda bizimle birlikte yürüyecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.
Konuşmasını, ’Yeni Türkiye, yeni Osmangazi, yeni güç, hedef 2023’ diyerek tamamlayan Osmangazi Belediye Başkan Mustafa Dündar, kongrenin sonunda oyunu kullandı.
Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2014, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0