Osmangazi Ailesi İftar Buluşmalarını Sürdürüyor

Ramazanın ilk gününden itibaren her akşam farklı bir sofrada iftar açan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarını da iftarda yalnız bırakmadı. Akpınar Kültür Merkezindeki iftar programına katılan Başkan Dündar, “Osmangazi’de, Bursa’da vatandaşlarımızın yüzü gülüyorsa, bu şehir parkları, meydanları, kısacası yeşili ile ön plana çıkıyorsa, bunda sizlerin çok büyük emeği, katkısı var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Osmangazi Ailesi İftar Buluşmalarını Sürdürüyor
banner98
 Türkiye’nin son yıllardaki hızlı gelişimine paralel olarak vatandaşların ihtiyaç ve taleplerinin değişerek arttığını ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Bizler birçok farklı alanda hizmetler üretiyoruz. Ancak asıl işimiz park bahçeler müdürlüğümüz ile temizlik işleri müdürlüğümüzün yaptığı hizmetler. Bir şehirde temizlik düzgün olmuyorsa, park ve bahçelerinde çiçekler açmıyorsa, o şehrin bir kıymeti yoktur. İnsanların Bursa’ya olan bakış açısını pozitif yönde değiştiren çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.   

 

Manevi miras yönünden de oldukça zengin bir şehirde hizmet ettiklerini, bu nedenle de yüklerinin çok daha ağır olduğunu belirten Başkan Mustafa Dündar, “Bursa, her bir yanı vakıf eserleriyle dolu bir şehir. Dolayısıyla yükümüz son derece ağır. Böyle bir şehre hizmet etmenin mutluluğunu ve hazzını yaşıyoruz. Osmangazi’de vatandaşlarımızın yüzü gülüyorsa, bunda sizlerin de çok büyük katkısı var. Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde 250’ye yakın çalışanımızla bu akşam bir araya geldik” diye konuştu.

 

Osmangazi’de göreve geldiklerinde toplam park sayısının 387 olduğunu söyleyen Başkan Dündar, “Göreve geldiğimiz 2009’dan bu güne kadar 231 tane parkı Osmangazi’mize kazandırdık. Tüm bu hizmetlerimiz, ‘Yeşil Bursa’ unvanını yaşatmak, bu kenti yeşil olarak gelecek nesillere bırakabilmek için. Parkların yanında vatandaşlarımıza mahallelerinde nefes aldıracak 15 büyük meydan yaptık. Yeşilova, Kemerçeşme ve Bağlarbaşı meydanı gibi meydanlar. Sadece park ve meydan yapmıyoruz, camilerimizin, okullarımızın bahçe ve çevrelerini düzenliyoruz. Bu güne kadar 138 camimizin çevresinde ve bahçesinde düzenleme yaparak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Nerede boş bir yer bulsak yeşil alan, park olarak düzenliyoruz. 7’den 70’e herkesin istifade ettiği bu hizmetler, vatandaşımıza olduğu kadar, bize de huzur veriyor. Bu hizmetlerimizi gerçekleştirmemizdeki emek ve alın teriniz için hepinize teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yemek sonrası Park Bahçeler çalışanları ile birlikte çay içip sohbet etti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0