banner101

Orhangazi Belediyesinden Eğitim seti

Orhangazi Belediyesi, yeni eğitim öğretim sezonunun başlaması ile birlikte bu yıl birinci sınıfa başlayan ilçe genelindeki toplam 1121 minik öğrenci için eğitim seti hazırlattırdı.

Orhangazi Belediyesinden Eğitim seti
 İçinde okuma kitaplarından, boyama kitaplarına, kırtasiye malzemesinden eğlence malzemelerine kadar 40’a yakın malzemenin yer aldığı eğitim setleri okulların açılması ile birlikte okullara dağıtılmaya başladı.

Protokol miniklere dağıttı

Orhangazi Belediyesi tarafından hazırlatılan Eğitim Setleri ilk olarak Kurtuluş İlköğretim okulundaki İlköğretim Haftası bitiminde Protokol üyeleri tarafından birinci sınıf öğrencilerine dağıtılmaya başladı. Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ve diğer protokol üyeleri birinci sınıflarla okulda bir araya gelerek eğitim setlerini dağıttı. Renkli görüntülerin yaşandığı törende konuşan başkan Neşet Çağlayan, eğitime her alanda destek vermeye gayret ettiklerini belirterek, minik öğrencilerimizin okula yeni başlama heyecanlarına ortak olmak bizim için çok güzel. Onlar hem okuma ve yazma setleri hem de oyun malzemeleri vererek katkı sunmaya çalışıyoruz dedi.

Velilerden teşekkür

Orhangazi Belediyesi tarafından hazırlanan eğitim setlerinin öğrencilere dağıtıldığı törene öğrenci velileri de katıldı. Tören bitiminde belediye başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür eden öğrenci velileri bizimle aynı heyecanı paylaşan başkanımız Neşet Çağlayan ve protokol üyelerimiz teşekkür ediyoruz diye görüş belirttiler. 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0