Orhangazi belediyesi personeliyle bayramlaştı

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın personel ile bayramlaştığı program nikah salonunda yapıldı. Bayramlaşma merasiminde başkan yardımcıları Şemsi Kılıç ile Necmettin Şahin de hazır bulundu.

Orhangazi belediyesi personeliyle bayramlaştı
banner98
 Başkan onurlandırdı
Programda konuşan Başkan Çağlayan, Belediye personelinin çalışma performansından, gayret ve samimiyetinden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Personelin, bu gayret ve performansı daha da arttırıp, biraz daha ‘Bu ilçe için neler yapabilirim’ düşüncesine dönüştürecek bir çabanın içerisinde olacağına yürekten inandığını ifade eden Çağlayan, ‘Amacı Orhangazi’ye hizmet etmek olan bir ailenin fertleriyiz. Her birimizin bilgi birikimleri, eğitimleri, görev alanları farlı olabilir. Ama amacız aynı. Oda, üstümüze düşen görevi nasıl daha iyi yapabiliriz ve ilçe halkına nasıl daha fazla hizmet edebilirizdir. Hep söylendiği gibi önemli olan bu kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Hepimizin bu hedefe kilitlendiğini biliyorum. Orhangazi halkının beklentileri çok fazla. Beraberce güzel şeyler başaracağız. İnşallah düşündüğümüz planladığımız hizmetleri birlikte Orhangazi halkıyla buluşturacağız’ dedi. Başkan Çağlayan personelin aileleriyle birlikte huzur içinde bir bayram geçirmelerini diledi. 

‘Kutlayamayanlara dua etti’
Başkan Çağlayan konuşmasında bayrama acılarıyla girenleri de unutmazken şunları söyledi; Bizler ülke olarak huzurlu ortamlarda yaşıyoruz. Bizim gibi bayramı bayram tadında kutlayamayacak kardeşlerimiz, soydaşlarımız, dindaşlarımız var. Gönüldaşlarımız var. Rabbim inşallah onları da zulümlerden kurtarsın. Evlerinde sevdikleriyle birlikte bayram kutlamalarını nasip etsin. 

Bayram hediyeleri verildi 
Program sonunda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile yardımcıları Necmettin Şahin ve Şemsi Kılıç personel ile ayrı ayrı bayramlaştı. Personele bayram hediyeleri verildi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0