banner101

OMUZ OMUZA 2019’A

AK Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

OMUZ OMUZA 2019’A

Geçtiğimiz yılın son günlerinde yapılan kongrenin AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda göreve gelen yeni yönetim, kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Osmangazi teşkilatı, son olarak AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamlarında ziyaret etti.

İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve beraberindeki teşkilat üyeleri ilk olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Aktaş, göreve gelen yönetime çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Siyaseti iyi yapmak kadar, iyi sonlandırmanın da önemli olduğunun altını çizen Aktaş, bunun unutulmaması gerektiğine vurgu yaptı. Aktaş, “İyi bir yönetici toplantıyı kaçırmayacak, verilen vazifeyi yapacak. Bizim çalışma kültürümüzde bu var” dedi.

“Hep birlikte daha iyiye”

Teşekkül eden yönetim kurulundaki her yöneticinin, değerli ve iştigal ettiği alanlarında başarılı olduğunun altını çizen İlçe Başkanı Ufuk Cömez de “Genç bir ekibimiz var. İnşallah hep beraber daha iyiye ulaşacağız. Amacımız, milletimize, ülkemize, ümmetimize, şehrimize ve partimize hizmet etmektir” diye konuştu.

“Biz büyük bir aileyiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’ın ziyaretinin ardından heyet, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’la da bir araya geldi.

İl başkanlığındaki ziyarette konuşan ve AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu söyleyen Başkan Salman, “Biz dava arkadaşlarının ötesinde büyük bir aileyiz” dedi.

Ziyarette konuşan Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ise, 2019’da yapılacak olan seçimlerle ilgili konuştu. Cömez, “2019 zor bir süreç. İnşallah hep beraber bu süreci başarıyla atlatacağız. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0