banner101

Nilüferli AK Kadınlar’dan 8 Mart Sürprizi

AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Durak ile Yönetim Kurulu Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde Ali Osman Sönmez Huzurevi’ni ziyaret etti.8 Mart’ta kutlanacak Dünya Kadınlar Günü öncesinde huzurevini ziyaret...

Nilüferli AK Kadınlar’dan 8 Mart Sürprizi
AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Durak ile Yönetim Kurulu Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde Ali Osman Sönmez Huzurevi’ni ziyaret etti.
8 Mart’ta kutlanacak Dünya Kadınlar Günü öncesinde huzurevini ziyaret eden AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları Yöneticileri, burada ikamet eden kadınların kişisel bakımlarının yapılmasına vesile oldu. İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Durak ve beraberindekiler ayrıca önceden hazırladıkları hediyeleri de buradaki kadınlara takdim ettiler.
AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları’nın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini ve duygulandıklarını söyleyen huzurevi sakini kadınlar, “Melekler melekleri bulurmuş. Kendilerine çok teşekkür ederiz, bizleri çok mutlu ettiler” dediler.
Ziyaret sonunda değerlendirmelerde bulunan İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Durak ise, “Kendilerini bir nebze de mutlu ettiysek, ne mutlu bize. Biz elimizden geldiğince onları ziyaret ediyor ve asla yalnız olmadıklarını göstermeye çalışıyoruz. Bugün de özellikle kadın büyüklerimiz için 8 Mart öncesinde kendilerine böyle bir sürpriz yapalım istedik. Ziyaretimizde ayrıca buradaki erkek konuklar için de aynı hizmeti verdik. Onlar da oldukça memnun kaldılar” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0